Επίσημο: Νέο Hyundai Tucson

0
6
Επίσημο:-Νέο-hyundai-tucson

Αυτό είναι το νέο Hyundai Tucson, το οποίο ξεχωρίζει σχεδιαστικά, έχοντας πιο δυναμική σχεδίαση υιοθετόντας την συνεχώς εξελισσόμενη σχεδιαστική γλώσσα της εταιρίας Sensuous Sportiness, διαθέτοντας παράλληλα την νεότερη εξέλιξη της χαρακτηριστική σχεδίαση των προβολέων της Hyundai που ονομάζεται “Parametric Hidden Lights”, που σημαίνει ότι όταν το Tucson είναι σταματημένο και σβηστό, το μπροστινό μέρος του φαίνεται να καλύπτεται αποκλειστικά σε σκοτεινά γεωμετρικά σχέδια χωρίς να υπάρχουν LED φώτα ημέρας.

Η ολοκαίνουργια εξωτερική σχεδίαση του Tucson χρησιμοποιεί γραμμές, πρόσωπα, γωνίες και σχήματα για τη δημιουργία λεπτομερειών μέσω ψηφιακών δεδομένων. Τα παραμετρικά κρυμμένα LED φώτα παρέχουν μια έντονη πρώτη εντύπωση, ενώ τα φώτα ημέρας ενσωματώνονται απρόσκοπτα στη μάσκα που μοιάζει με κόσμημα, και αποκαλύπτονται μόνο όταν ενεργοποιηθούν από τον οδηγό. 

Το μοντέλο προσφέρεται σε 7 εξωτερικά χρώματα (White Cream, Phantom Black, Shimmering Silver, Nocturne Gray, Amazon Gray, Flame Red και Intense Blue) και συνολικά, το νέο αμάξωμα του ολοκαίνουργιου Tucson είναι μακρύτερο και ευρύτερο από τα μοντέλα προηγούμενης γενιάς, προσφέροντας ένα μακρύ καπό και κοντούς προβόλους σε ένα αυξημένο μεταξόνιο που του δίνουν έναν κρυφό χαρακτήρα κουπέ.

Πλευρικά, οι σμιλεμένες επιφάνειες δημιουργούν μια εντυπωσιακή αντίθεση μεταξύ μιας κομψής σιλουέτας και ενός μυώδους αμαξώματος, υποδηλώνοντας κίνηση προς τα εμπρός ακόμα και όταν το όχημα είναι σταθμευμένο.

Στο εσωτερικό συναντάμε τη νέα σχεδιαστική προσέγγιση διπλής διάταξης του ταμπλό στο εσωτερικό, που προσφέρει εξατομικευμένο χώρο, βελτιστοποιημένο αισθητικά για μια high-tech οδηγική εμπειρία. Η εξέλιξη στο εσωτερικό του νέου Tucson οδήγησε στην τοποθέτηση του πίνακα οργάνων σε χαμηλότερη θέση, ενώ παράλληλα πολυεπίπεδες, υψηλής αισθητικής επιφάνειες ενισχύουν την αίσθηση της διαφάνειας.

Σύμφωνα με την εταιρία, οι κάθετα προσανατολισμένες επιφάνειες της πλήρως ενσωματωμένης κεντρικής κονσόλας είναι εμπνευσμένες από καταρράκτες. Οι δύο ασημένιες γραμμές που ρέουν από την κεντρική κονσόλα προς τις πίσω πόρτες εναρμονίζουν τα υψηλής ποιότητας υλικά με ουδέτερους τόνους.

Η οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό είναι είτε 8″ είτε 10,25″ και μέσω αυτής ελέγχονται οι λειτουργίες του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, με το νέο Tucson να φέρει και ψηφιακό πίνακα οργάνων, με την Hyundai να έχει αφαιρέσει πολλά φυσικά κουμπιά και διακόπτες και έτσι η ρύθμιση του ήχου, όπως και η ρύθμιση του συστήματος κλιματισμού γίνεται μέσω κουμπιών αφής

Το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας υποστηρίζει Apple Carplay, Android Auto, Bluetooth και στο εσωτερικό μεταξύ άλλων συναντάμε κρυφό ατμοσφαιρικό φωτισμό, σύστημα ασύρματης φόρτισης smartphones, αρκετές θέσεις για μικροαντικείμενα, με τον χώρο αποσκευών να μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 1.095 λίτρα.

ΠΗΓΗ: