Επίθεση με βιτριόλι: Όλη η απολογία της 36χρονης – «Ζητώ συγγνώμη – Θέλω μια δεύτερη ευκαιρία»

0
Επίθεση-με-βιτριόλι:-Όλη-η-απολογία-της-36χρονης-–-«Ζητώ-συγγνώμη-–-Θέλω-μια-δεύτερη-ευκαιρία»Τι είπε ενώπιον της ανακρίτριας – Πώς έγινε η επίθεση με το βιτριόλι – Από πού το προμηθεύτηκε και γιατί ζητάει να της αναγνωριστούν ελαφρυντικά.

Επίθεση με βιτριόλι: Όλη η απολογία της 36χρονης - «Ζητώ συγγνώμη - Θέλω μια δεύτερη ευκαιρία»

«Αρρωστημένη» χαρακτήρισε η ίδια η κατηγορουμένη την εμμονή της με την 35χρονη Ιωάννα, κατά την απολογία της ενώπιον του ανακριτή σήμερα το πρωί.

Η 36χρονη δράστιδα της επίθεσης, εξήγησε ότι γνώριζε το θύμα της από φιλικό τους κύκλο, ενώ ζήτησε συγγνώμη «για το κακό και τη θλίψη» που προκάλεσε.

Η ίδια δεν αποδέχθηκε την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, υποστηρίζοντας: «Αποδέχομαι το αδίκημα της σωματικής βλάβης. Όλα τα έτη του ενήλικου βίου μου τα έχω διανύσει χωρίς παραβατική συμπεριφορά. Η στάση μου αυτή απέδειξε ότι υπερισχύει ο τρόπος ανατροφής μου και η δομή της προσωπικότητάς μου. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι αμετανόητη και ανάλγητη και για αυτό με τη σημερινή μου απολογία μου θέλω να ζητήσω ειλικρινή και ταπεινή συγνώμη για το κακό και τη θλίψη που προκάλεσα στην ίδια και στην οικογένειά της την οποία ελπίζω και να αποδεχτούν. Λυπάμαι ειλικρινά από τα βάθη της ψυχής μου».

Περιγράφοντας το κίνητρό της και τους λόγους που την οδήγησαν στην αποτρόπαια πράξη της, η κατηγορουμένη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Απέκτησα μία αρρωστημένη εμμονή μαζί της. Τη θεώρησα υπεύθυνη για… 

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr