ΕΟΚ: Η συνεδρίαση της προσωρινής διοίκησης συνεχίζεται χωρίς την πλευρά Βασιλακόπουλου!

0
ΕΟΚ:-Η-συνεδρίαση-της-προσωρινής-διοίκησης-συνεχίζεται-χωρίς-την-πλευρά-Βασιλακόπουλου!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όσον αφορά την συνεδρίαση για την συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ, η οποία διεκόπη λόγω τεχνικού προβλήματος κι ενώ απέμενε η ψήφος του Ιωάννη Καλαϊτζάκη, ο οποίος αντικατέστησε τον παραιτηθέντα Νίκο Φιλίππου.

Η συνεδρίαση συνεχίζεται κανονικά με την συμμετοχή 10 μελών, τα οποία εκλαμβάνουν την πλευρά της πρώην διοίκησης ως αποχωρήσασα, από την στιγμή με δική της πρωτοβουλία έγινε η πρώτη διακοπή. Ενώ στην συνέχεια ήταν αρνητική στο να συνεχιστεί και πρότεινε αναβολή. 

Μπροστά στον κίνδυνο να χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος, η παράταξη “Πρώτα το Μπάσκετ” με επικεφαλής τον Παναγιώτη Φασούλα απέστειλε νέα πρόσκληση σε όλα τα μέλη της διοίκησης για να συνεχιστεί η συνεδρίαση με στόχο να ολοκληρωθεί η ψηφοφορία και να προκύψει επιτέλους η σύνθεση του Δ.Σ. της διοίκησης Πρωτοδικείου που έχει ως σκοπό να οδηγήσει την ομοσπονδία σε εκλογές μέχρι τις 31 Μαίου.

Η πλευρά της πρώην διοίκησης της ΕΟΚ, πρότεινε αναβολή για το μεσημέρι της Τρίτης (06/04) επικαλούμενη δήθεν μπέρδεμα με τις παραιτήσεις, αν και στη συνεδρίαση υπήρχε απαρτία.

Να θυμίσουμε ότι οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι της προσωρινής διοίκησης ήταν ο Γιώργος Βασιλακόπουλος και ο Φάνης Χριστοδούλου.

Αναλυτικά πως διαμορφώθηκε η ψηφοφορία: 

Τον Γιώργο Βασιλακόπουλο ψήφισαν οι:

Βασιλακόπουλος, Γολέμης, Τσαγκρώνης, Παρίσης, Αγγελόπουλος, Παπανικολάου, Μπάκουλας, Βακαλόπουλος και Δουβής

Τον Φάνη Χριστοδούλου ψήφισαν οι:

Φασούλας, Χριστοδούλου, Ρεντζιάς, Ιωάννου, Μαρκάκης, Ασημακόπουλος, Νικολόπουλος και Μήλας.

Λευκό «έριξε» ο Γιάννης Αλεξόπουλος, “απών” ψήφισε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ενώ δεν συμμετείχε καθόλου στην διαδικασία ο Σάββας Λόρτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Βασιλακόπουλος διέκοψε τη συνεδρίαση και την ψηφοφορία!

Ηχηρή παραίτηση Φιλίππου από την προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ!

ΠΗΓΗ: