Εξαλλος ο Οζίλ: «Εγώ θα αποφασίσω πότε θα φύγω από την Αρσεναλ και όχι ο κόσμος»

0
3
Εξαλλος-ο-Οζίλ:-«Εγώ-θα-αποφασίσω-πότε-θα-φύγω-από-την-Αρσεναλ-και-όχι-ο-κόσμος»

Ο διεθνής μέσος, δεν διανύει και τις καλύτερες του ημέρες στους «κανονιέρηδες». Πολλά είναι αυτά τα οποία έχουν γραφτεί από τον αγγλικό Τύπο για την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του Γερμανού άσου αλλά και για την συνεισφορά του στον σύλλογο.

Ο Οζίλ από την πλευρά του δεν συγκρατήθηκε άλλο και θέλησε, μέσω της συνδρομητικής ιστοσελίδας theAthletic, να τοποθετηθεί για όλα τα θέματα γύρω από το όνομα του.

«Εγώ θα αποφασίσω πότε θα φύγω κι αν θα φύγω. Όχι ο κόσμος. Τα πράγματα προφανώς και είναι δύσκολα, όμως αγαπάω την Άρσεναλ, αγαπάω να βρίσκομαι και να δουλεύω σε αυτό το κλαμπ, αγαπώ τους ανθρώπους που εργάζονται στον σύλλογο. Τους αληθινούς ανθρώπους, όχι τους άλλους… Εκείνους που με ξέρουν και με στηρίζουν από καιρό. Και επίσης αγαπώ και το Λονδίνο, είναι το σπίτι μου», ανέφερε αρχικά για να σχολιάσει στη συνέχεια την άρνησή του να δεχθεί μείωση στον μισθό του, λόγω της πανδημίας.

«Ως ποδοσφαιριστές της ομάδας προφανώς και θέλαμε να συνεισφέρουμε και να βοηθήσουμε, όμως θέλαμε να απαντηθούν όλες οι απορίες και τα ερωτήματά μας. Όλοι είχαμε την καλύτερη πρόθεση κι εγώ θα ήμουν διατεθειμένος να δεχθώ και πολύ μεγαλύτερη μείωση, αρκεί να ήταν ξεκάθαροι οι λόγοι και οι αιτίες από την πλευρά της διοίκησης. Το μόνο που έκαναν ήταν απλά να το πουν βιαστικά και να μας αναγκάσουν να το κάνουμε. Ήθελα να ξέρω αναλυτικά τι συνέβαινε και που θα πήγαιναν τα λεφτά μας.

Όχι να γίνει όλο αυτό βιαστικά και πρόχειρα. Δεν ήμουν ο μοναδικός που αρνήθηκα τη μείωση, αλλά προφανώς μονάχα το δικό μου όνομα βγήκε στη φόρα. Προφανώς επειδή εδώ και δυο χρόνια ο Τύπος προσπαθεί να με καταστρέψει. Δεν φοβάμαι και δεν θα διστάσω ποτέ να αντισταθώ και να στηρίξω όλα όσα πιστεύω. Εκ του αποτελέσματος, ίσως και να είχα δίκιο με την άρνησή μου, βλέποντας πως τελικά χάθηκαν θέσεις εργασίας παρά τη μείωση που ζήτησε το κλαμπ».

ΠΗΓΗ: