Ενώπιον του εισαγγελέα ο Πέτρος Φιλιππίδης – Η τέταρτη περίπτωση βιασμού που ερεύνησαν οι Αρχές

0
Ενώπιον-του-εισαγγελέα-ο-Πέτρος-Φιλιππίδης-–-Η-τέταρτη-περίπτωση-βιασμού-που-ερεύνησαν-οι-Αρχές«Τετ α τετ» με τον εισαγγελέα καλείται να βρεθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος έλαβε κλήση προς παροχή εξηγήσεων για την ερχόμενη Παρασκευή. Ωστόσο, ενδέχεται το «ραντεβού» τους να αλλάξει ημερομηνία, καθώς ο γνωστός ηθοποιός αναμένεται να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να μελετήσει τη δικογραφία. Μάλιστα, στο στάδιο αυτό της διαδικασίας προβλέπεται προθεσμία ακόμη και ενός μήνα, για τον ύποπτο.

Ενώπιον του εισαγγελέα ο Πέτρος Φιλιππίδης - Η τέταρτη περίπτωση βιασμού που ερεύνησαν οι Αρχές

Ο γνωστός κωμικός ερευνάται για τρεις υποθέσεις, εκ των οποίων η πρώτη αφορά σε βιασμό που τελέσθηκε το 2008, ενώ οι άλλες δύο σε απόπειρες βιασμού τελεσθείσες το 2010 και το 2014. Μάλιστα, σε δύο από τις περιπτώσεις φέρεται να χρησιμοποίησε τα θέατρα στα οποία εργαζόταν για να προβεί -όπως καταγγέλλεται- σε ασελγείς πράξεις. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές τον ερεύνησαν και για τέταρτη υπόθεση, η οποία επίσης φέρεται να αφορά στο αδίκημα του βιασμού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι από την εισαγγελική έρευνα, σε μια από τις καταθέσεις προέκυψε η αναφορά σε ένα ακόμη περιστατικό κακοποίησης. Η έρευνα των αρχών φέρεται να οδηγήθηκε στο πρόσωπο γνωστής ηθοποιού, αλλά η υπόθεση «εγκαταλείφθηκε», αφού η παθούσα φέρεται να μην επιθυμούσε να ανακινήσει το θέμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr