Εμφανίστηκε το Samsung Galaxy A82 (Quantum 2)

0
Εμφανίστηκε-το-samsung-galaxy-a82-(quantum-2)

Του Θάνου Παλάγκα

Πίσω στο 2019, η Samsung κυκλοφόρησε το ιδιόμορφο Galaxy A80, με ένα μοναδικό συρόμενο – περιστρεφόμενο σύστημα καμερών, ώστε να είναι όλη η μπροστινή πλευρά οθόνη, και για εξαιρετικές selfies. Καθώς ο χρόνος περνούσε, δεν φαινόταν στο προσκήνιο κάποιος διάδοχος, όμως το τελευταίο διάστημα αρχίζουν και έρχονται πληροφορίες για το Α82, όπως τώρα μια καταχώρηση στο Google Play Console, και μας δίνει πληροφορίες για την εμφάνιση και βασικές προδιαγραφές.

Η συσκευή έχει το κωδικό όνομα Galaxy A82 Quantum 2 και έχει τον αριθμό μοντέλου a82xq. Η εικόνα που βλέπουμε, αποκαλύπτει κάμερα κεντρικά τοποθετημένη στο μπροστινό μέρος. Σε ότι αφορά πάλι το όνομα, πέρσι η Samsung κυκλοφόρησε την πρώτη σειρά Quantum στην Ν. Κορέα και το Quantum A ήταν ένα Α71. Φαίνεται ότι πρόκειται για ένα παρόμοιο rebranding, αυτή τη φορά για το Quantum 2, το οποίο θα βασίζεται στο Galaxy A72 5G, φυσικά με κάποιες διαφορές.

Όσο για τις υπόλοιπες προδιαγραφές, βλέπουμε ότι η συσκευή τρέχει το Android 11, έχει τον Snapdragon 855+ με 6GB RAM. Η ανάλυση της οθόνης είναι στα 1080 x 2400, με 450 DPI. Το κινητό τέλος φημολογείται ότι θα έχει τον ΙΜΧ686 της Sony για τον βασικό αισθητήρα κάμερας.

[via]

ΠΗΓΗ: