Εμπνεύσου από τις αγαπημένες σου celebrities και XLerate your confidence!

0
Εμπνεύσου-από-τις-αγαπημένες-σου-celebrities-και-xlerate-your-confidence!

Θα αντλήσεις την έμπνευση που χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις με αυτοπεποίθηση την EveryDay!

Πόσες φορές σου έχει συμβεί να παρατηρείς φωτογραφίες και βίντεο των αγαπημένων σου celebrities και να σκέφτεσαι: «Μακάρι να έδειχνα και εγώ το ίδιο cool και άνετη όπως εκείνη»; Ειλικρινά, δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω ποιο είναι το μεγάλο μυστικό που μας κρύβουν, ούτε πώς καταφέρνουν και δείχνουν στυλάτες, περιποιημένες και λαμπερές, ακόμη και όταν οι paparazzi τις πιάνουν επ’ αυτοφώρω στις πιο awkward στιγμές. Αυτό όμως που μπορώ να σου αποκαλύψω με βεβαιότητα, είναι πως όσο διαφορετική και αν είναι η δική τους ζωή σε σχέση με τη δική μας, αντιμετωπίσουν και εκείνες μικρά ή μεγάλα self-issues, τα οποία μάλιστα δεν διστάζουν να αποκαλύψουν μέσω συνεντεύξεων ή μέσω πιo προσωπικών post στα SoMe.

Τι κι αν έχουν εκατομμύρια followers ή φανς σε κάθε άκρη του κόσμου να τις λατρεύουν; Τι κι αν η παρουσία τους γεμίζει στάδια ολυμπιακών διαστάσεων και όλοι γνωρίζουν το όνομά τους; Οι αγαπημένες μας celebrities κατά βάθος παραμένουν τα κορίτσια της διπλανής πόρτας και όπως εμείς, έτσι και εκείνες χρειάζονται πού και πού κάτι που θα δίνει ώθηση στην αυτοπεποίθησή τους, κάτι που θα τις βοηθάει να κάνουν XLerate their confidence EveryDay και θα τις κάνει να νιώθουν ακόμη πιο όμορφα με τον εαυτό τους.

Ακριβώς για αυτό, παρακάτω έχω συγκεντρώσει μερικά παραδείγματα που αποδεικνύουν περίτρανα πως αυτά που σε συνδέουν με τις αγαπημένες σου stars είναι πολύ περισσότερα από αυτά που σας χωρίζουν. Έτσι, μέσα από τις δικές τους εμπειρίες και σκέψεις, θα αντλήσεις την έμπνευση που χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις με αυτοπεποίθηση την EveryDay!

Διαβάστε περισσότερα στο Teen.queen.gr

ΠΗΓΗ: