Ελληνίδα anchorwoman πήρε διαζύγιο και δεν το πήρε κανείς είδηση! (photos)

0
2
Ελληνίδα-anchorwoman-πήρε-διαζύγιο-και-δεν-το-πήρε-κανείς-είδηση!-(photos)

Είναι καθημερινά στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης αλλά και της δημοσιότητας λόγω της ιδιότητάς της ως anchorwoman κεντρικού δελτίου ειδήσεων όμως λίγοι πήραν είδηση ότι πήρε διαζύγιο από τον σύζυγό της. 

Το αποκάλυψε η ίδια σε σχετικά πρόσφατη συνέντευξή της μιλώντας για τη νέα της ζωή μετά το διαζύγιο.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Ελένη Κοκκίδου: Πιο αδύνατη από ποτέ! Αγνώριστη σε βραδινή της έξοδο! (pics)

Όπως αποκάλυψε, το διαζύγιο εκδόθηκε πριν από δύο χρόνια όταν οι δρόμοι με τον σύζυγό της Νίκο Μπουντούρη, παλιά δόξα του μπάσκετ, έγιναν πια παράλληλοι.

Παρ’ όλα αυτά, παραμένουν οικογένεια αφού έχουν δύο δίδυμα παιδιά που υπεραγαπούν.

Η αποκάλυψη έγινε στη Real όταν η δημοσιογράφος ρώτησε τη δημοσιογράφο για τον δυναμισμό της και πόσο ρόλο έπαιξε αυτός στη διαχείριση του διαζυγίου της. Και τότε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου που παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στην κρατική τηλεόραση, τής απάντησε: “Ο δυναμισμός είναι ένα εφόδιο για όλους τους τομείς της ζωής μας, που μας δίνει ώθηση να προχωράμε. Δύναμη χρειάστηκε και όταν χτύπησε το τηλέφωνο μου πέντε λεπτά πριν από την έναρξη του δελτίου και ο γιος μου μεταφερόταν στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό ατύχημα”.

Πάντως, η ιστορία αγάπης του πρώην ζευγαριού ήταν πολύ γλυκιά και η ίδια την είχε διηγηθεί σε παλιότερη συνέντευξή της. Συγκεκριμένα είχε πει: “Γνώρισα τον σύζυγό µου όταν στα 18 µου περπατούσα στην πατρίδα µου, τη Θεσσαλονίκη, και µε «πάτησε» µε το αυτοκίνητο. Κυριολεκτικό και µεταφορικό… crash on you”.

Δείτε παρακάτω παλιές ευτυχισμένες στιγμές του ζευγαριού:

ΠΗΓΗ: