Ελένη Μενεγάκη: Η νέα φώτο από το σπίτι της στα Μελίσσια λίγο πριν μετακομίσει!

0
Ελένη-Μενεγάκη:-Η-νέα-φώτο-από-το-σπίτι-της-στα-Μελίσσια-λίγο-πριν-μετακομίσει!

Η Ελένη Μενεγάκη μία ακόμα φωτογραφία δημοσίευσε μέσα από το σπίτι της στα Μελίσσια λίγο πριν μετακομίσει στο νέο της σπίτι στην Κηφισιά! 

Όπως είναι γνωστό, η Ελένη Μενεγάκη αγόρασε με τον σύζυγό της, Μάκη Πατζόπουλο, πριν από λίγο καιρό ένα σπίτι στο κέντρο της Κηφισιάς και αναμένεται να μετακομίσουν από τα Μελίσσια στην Κηφισιά!

Η παρουσιάστρια με τον σύζυγό της αγόρασε ένα οροφοδιαμέρισμα στην Κηφισιά. Πρόκειται για μία πολύ μοντέρνα κατοικία που εκτείνεται σε 300 τετραγωνικά μέτρα και βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες και πιο ήσυχες γειτονιές των βορείων προαστίων.

Το οροφοδιαμέρισμα θα είναι έτοιμο σε λίγο διάστημα, αφού σήμερα μπήκε και η ηλεκτρική κουζίνα της σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Πατζόπουλος θα αφήσουν το σπίτι τους στα Μελίσσια και θα μετακομίσουν σε αυτό της Κηφισιάς, όταν οι εργασίες ολοκληρωθούν… Το ζευγάρι θα μείνει στο νέο σπίτι με τα τρία κορίτσια, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα. Ενώ, ο Άγγελος θα φύγει στο εξωτερικό και τελικά δεν θα πάει για σπουδές στην Αμερική αλλά στη Μεγάλη Βρετανία.

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

ΠΗΓΗ: