Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το Πάσχα που δεν θα ξεχάσει ποτέ (Photos)

1
Ελένη-Μενεγάκη:-Αυτό-είναι-το-Πάσχα-που-δεν-θα-ξεχάσει-ποτέ-(photos)

Μπορεί και αυτό το Πάσχα λόγω της πανδημίας να είναι διαφορετικό για την Ελένη Μενεγάκη και φυσικά για όλους μας, όμως κάθε Πάσχα διάλεγε κι έναν διαφορετικό προορισμό με τον Μάκη Παντζόπουλο προκειμένου να περάσει ξεχωριστά αυτές τις Άγιες μέρες. 

Η Ελένη Μενεγάκη κάθε χρόνο αυτές τις μέρες προγραμμάτιζε τις διακοπές της, παρόλο που παρουσίαζε κάποια εκπομπή – εκτός από αυτή τη σεζόν που αποφάσισε να μείνει εκτός tv – την Μεγάλη εβδομάδα δεν έκανε ποτέ εκπομπή!

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Νίκος Χατζηνικολάου: Η νέα οικογενειακή φωτό που σάρωσε στο Instagram

Τα τελευταία χρόνια η παρουσιάστρια επέλεγε τις μέρες του Πάσχα να τις περνά όχι στον επίγειο παράδεισό της, τα Άχλα της Άνδρου αλλά να ταξιδεύει με τον Μάκη Παντζόπουλο σε εξωτικούς προορισμούς!

Το 2016 η Ελένη Μενεγάκη ταξίδεψε με τον Μάκη Παντζόπουλο στο Μαϊάμι! Το μυστήριο έλυσε τότε η εφημερίδα «Αγορά» με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο ένθετο «Weeekend».

Το 2017 το ζευγάρι αποφάσισε να φύγει πάλι εκτός Ελλάδας και ταξίδεψε στο Μαρόκο και η μοναδική φωτογραφία που ανέβασε στo Instagram ήταν μία φωτογραφία που απεικόνιζε την παρουσιάστρια στο μπαλκόνι πασίγνωστου υπερπολυτελές ξενοδοχείου.

Όμως, το 2018 η παρουσιάστρια επέλεξε να μην ταξιδέψει στο εξωτερικό και να… περάσει το Πάσχα της στην Κρήτη! Πήγε στο Ρέθυμνο, στα Ανώγεια και απόλαυσε τρικούβερτο γλέντι και μάλιστα δημοσίευσε και βίντεο στο Instagram της. Το ζευγάρι άκουσε μαντινάδες και ο Μάκης είχε συνέχεια στην αγκαλιά του την παρουσιάστρια! Αυτό το Πάσχα δεν θα το ξεχάσει ποτέ μιας και πολλές φορές η Ελένη Μενεγάκη το θυμάται και το αναφέρει στην εκπομπή και στους συνεργάτες της.

Το 2019, η Ελένη Μενεγάκη ταξίδεψε πάλι στο εξωτερικό και είχε δημοσιεύσει φωτογραφία της στην οποία απεικονίζεται να κάνει ηλιοθεραπεία σε μία αμμώδης παραλία δίχως να αναφέρει πού βρίσκεται.

Φέτος όπως και πέρυσι η Ελένη Μενεγάκη περνά εντελώς διαφορετικά το Πάσχα της. Η παρουσιάστρια βρίσκεται στην Αθήνα με τα παιδιά της… όμως ποτέ δεν θα ξεχάσει το Πάσχα στην Κρήτη.

ΠΗΓΗ: