Είναι επίσημο: Κινητά LG, τέλος!

0
Είναι-επίσημο:-Κινητά-lg,-τέλος!

one2377's Avatar: Samsung Galaxy Fold

Περιοχή: Katerini

Μηνύματα: 602

Εγγραφή: Ιούλ. 2003

Του Θάνου Παλάγκα

Η LG ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ότι εγκαταλείπει την κινητή τηλεφωνία. Η εταιρία είπε ότι θα κοιτάξει να αδειάσει τα αποθέματά της και ότι θα προσφέρει υποστήριξη για τις συσκευές που ήδη κυκλοφορούν, η οποία υποστήριξη θα διαρκέσει για κάποιο διάστημα, ανάλογα με την περιοχή. Η απόφαση να αποσυρθεί από την βιομηχανία των κινητών εγκρίθηκε και από το διοικητικό συμβούλιο της LG.

Σε δελτίο τύπου με σημερινή ημερομηνία, η LG είπε ότι «η στρατηγική απόφαση για έξοδο από την εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά κινητών, θα δώσει στην εταιρία τους πόρους να επικεντρωθεί σε τομείς όπως εξαρτήματα ηλεκτρικών αυτοκινήτων, smart homes, ρομποτική, τεχνητή νοημοσύνη και εταιρικές λύσεις, όπως επίσης και διάφορες υπηρεσίες». Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, η LG ανέφερε ότι θα δουλέψει με συνεργάτες και προμηθευτές και σε ότι αφορά τους εργαζομένους, αποφάσεις θα παρθούν σε τοπικό επίπεδο.

Η LG είπε ότι θα συνεχίσει να δουλεύει σε τεχνολογίες κινητής. «Στο μέλλον, η LG θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία της και να αναπτύσσει τεχνολογίες σχετικές με την κινητή τηλεφωνία όπως το 6G και να γίνει πιο ανταγωνιστική σε άλλους τομείς. Βασικές τεχνολογίες που αναπτύχθηκαν τα τελευταία 20 χρόνια, με την ενασχόληση της εταιρίας με τις κινητές επικοινωνίες, θα διατηρηθούν και θα χρησιμοποιηθούν σε τωρινά και μελλοντικά προϊόντα”.

Ενώ η LG αναμένει να έχει κλείσει το τμήμα κινητής μέχρι τις 31 Ιουλίου, αποθέματα από μερικές συσκευές θα συνεχίσουν να υπάρχουν και μετά από αυτήν την ημερομηνία.

Εσείς, τι πιστεύετε ότι έφταιξε; Τι έπρεπε να γίνει και δεν έγινε ή το αντίστροφο, και έφτασε η LG σε αυτό το άσχημο σημείο;

[via]

Τελευταία τροποποίηση από one2377: Σήμερα, 12:30.

ΠΗΓΗ: