Δουβαλίδης: “Δεν θα τα βάλω κάτω, θέλω να βρεθώ στο Παρίσι”

1
Δουβαλίδης:-“Δεν-θα-τα-βάλω-κάτω,-θέλω-να-βρεθώ-στο-Παρίσι”
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΛΗ

Ο Κώστας Δουβαλίδης
Ο Κώστας Δουβαλίδης INTIME

Ο Κώστας Δουβαλίδης παρά τον δικό του αποκλεισμό από τα ημιτελικά των 110μ. με εμπόδια συνεχάρη τον Μίλτο Τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, ενώ ξεκαθάρισε πως θα προσπαθήσει να βρίσκεται το 2024 στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο Κώστας Δουβαλίδης τερμάτισε 7ος και δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά των 110μ. με εμπόδια, με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μπορεί ωστόσο, ο Έλληνας πρωταθλητής να μην εξασφάλισε την πρόκρισή, ωστόσο στις δηλώσεις του μετά το τέλος της προσπάθειάς του μίλησα με τα καλύτερα λόγια για τον Μίλτο Τεντόγλου, ο οποίος χάρισε στην Ελλάδα το δεύτερο χρυσό μετάλλιο.

“Η επίδοση του Μίλτου και το χρυσό μετάλλιο ήταν φοβερό. Μας έκανε όλους περήφανους. Ο Μίλτος είναι μία προσωπικότητα ξεχωριστή, μοναδική. Αυτό που βλέπετε αυτό είναι. Και αυτό είναι που θα τον πάει μπροστά. Του εύχομαι ακόμη περισσότερες διακρίσεις και το 2024 στο Παρίσι να καταφέρει να πάρει ξανά το χρυσό μετάλλιο και να καταφέρει να έχει μία λαμπρή πορεία στην καριέρα του”, τόνισε αρχικά για να υποσχεθεί στη συνέχεια πως θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να βρεθεί στο Ολυμπιακό Τουρνουά το 2024 στο Παρίσι.

“Δεν θα τα βάλω κάτω. Σήμερα δεν κατάφερα να βγάλω έναν καλό εαυτό, πείσμωσα. Παρόλα αυτά, θα προσπαθήσω να βρεθώ στο Παρίσι και να έχω τις καλύτερες προϋποθέσεις, ώστε να μπορώ να περνάω κάθε γύρο με πολλή δύναμη”.

ΠΗΓΗ: