Δικηγόρος Γιουβέντους: “Ζήτησα να μη γίνει διάκριση υπέρ Σουάρες στις εξετάσεις”

0
1
Δικηγόρος-Γιουβέντους:-“Ζήτησα-να-μη-γίνει-διάκριση-υπέρ-Σουάρες-στις-εξετάσεις”

Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφερόταν πως η δικηγόρος που ενεργούσε για λογαριασμό της Γιουβέντους, υποσχέθηκε στον διευθυντή του Πανεπιστημίου, Σιμεόνε Ολιβιέρι ότι θα φέρει κι άλλους ξένους παίκτες στην Περούτζια για να δώσουν εκεί τις εξετάσεις, προκειμένου ο Ουρουγουανός να αποκτήσει -ουσιαστικά χωρίς εξέταση- την υπηκοότητα.

Μία ημέρα από τις αποκαλύψεις αυτές, ήρθε η επίσημη τοποθέτηση της Μαρίας Τρούκο, η οποία μέσω γραπτής δήλωσής της αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που της προσάπτουν, αναφέροντας μεταξύ άλλων: “Μέσω των νομικών μου αρμοδιοτήτων έφερα τον Λουίς Σουάρες σε επαφή με το Πανεπιστήμιο της Περούτζια.

Τα λόγια μου, που καταγράφηκαν μέσω ηχογράφησης, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και είναι ανεπαρκή. Είχα απλά εκφράσει την επιθυμία να προχωρήσει κανονικά η διαδικασία και να μην έχει την παραμικρή ευνοϊκή μεταχείριση σε σύγκριση με άλλους υποψηφίους.

Επιπλέον, δεν ήρθα σε καμία συμφωνία και δεν μπήκα σε καμία διαπραγμάτευση για να φέρω στο μέλλον άλλους ξένους παίκτες για να δώσουν εξετάσεις στο Πανεπιστήριο”.

Σημειώνεται πως ό,τι και αν έγινε με τις εξετάσεις του Σουάρες, όλα δείχνουν πως ο 33χρονος Ουρουγουανός δεν θα μετακομίσει στην Ιταλία αλλά θα συνεχίσει στην Ισπανία την καριέρα του, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να είναι μία ανάσα για να αποκτήσει τον παίκτη μετά από μία εξαετία στην Μπαρτσελόνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

“Παρέμβαση της Γιουβέντους στο Πανεπιστήμιο για να πάρει το διαβατήριο ο Σουάρες”
 

ΠΗΓΗ: