Διέρρευσε το Huawei P50: Υψηλής ποιότητας renders

1
Διέρρευσε-το-huawei-p50:-Υψηλής-ποιότητας-renders

Του Θάνου Παλάγκα

Οι παρακάτω εικόνες δημιουργήθηκαν από τον Waqar Khan, βασισμένες σε σχέδια που διέρρευσαν και φήμες για το επερχόμενο τηλέφωνο.

Το Huawei P50 είναι αρκετά παρόμοιο με το Huawei P50 Pro, του οποίου ήδη έχουμε δει εικόνες. Υπάρχουν στο πίσω μέρος δύο μεγάλοι κύκλοι, ο οποίοι θα περιέχουν τους φακούς των καμερών. Οι εικόνες δείχνουν δύο φακούς ανά κύκλο, οπότε στο σύνολο 4 κάμερες.

Το Ρ50 αναμένεται να έχει μια βασική ευρυγώνια κάμερα, μια υπερευρυγώνια και έναν τηλεφακό (όχι τύπου περισκοπίου), ενώ το P50 Pro θα έχει ευρυγώνια + τύπου περισκοπίου + υπερευρυγώνια, και το P50 Pro+ θα έχει ευρυγώνια + υπερευρυγώνια + τηλεφακό + τύπου περισκοπίου + αισθητήρα 3D ToF (για πληροφορίες βάθους).

Ο βασικός αισθητήρας σε τουλάχιστον δύο μοντέλα της σειρά Ρ50 (πιο πιθανόν το Pro και το Pro+), αναμένεται να είναι ο Sony IMX800, ο πρώτος αισθητήρας μια ίντσας που σχεδιάστηκε για κινητό.

Το Huawei Ρ50 θα βγει σε τέσσερα χρώματα: λευκό, μαύρο, μπλε και μπεζ. Η σειρά έχει ήδη καθυστερήσει να κυκλοφορήσει. Ήταν για το τέλος Μαρτίου, τώρα πήγε για τέλος Απριλίου και ίσως Μάιο – Ιούνιο.

Η σειρά Ρ50 θα χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή Kirin 9000 και θα είναι τα πρώτα τηλέφωνα που θα βγουν με το λειτουργικό σύστημα Harmony OS, το οποίο είναι της ίδιας της Huawei.

[via]

ΠΗΓΗ: