Διέρρευσαν τα Galaxy Z Fold3 και Z Flip 3

2
Διέρρευσαν-τα-galaxy-z-fold3-και-z-flip-3

Η μάχη των foldables εντείνεται και η Samsung είναι από τις μεγαλύτερες δυνάμεις σε αυτή την κατηγορία, τόσο διότι έχει λανσάρει ήδη αρκετές αναδιπλούμενες συσκευές τα τελευταία χρόνια, όσο και διότι κατασκευάζει η ίδια τις αναδιπλούμενες οθόνες τους (και προμηθεύει άλλους κατασκευαστές με αυτές).

Μια νέα διαρροή μας αποκαλύπτει τα επερχόμενα Galaxy Z Fold3 και Z Flip3, τα οποία θα καλύψουν σε ένα βαθμό την φετινή απουσία του Galaxy Note. Θα έχουν υποστήριξη S Pen ενώ το Flip3 θα έχει κάθετο camera setup, αντί του οριζόντιου.

Το Fold3 θα είναι το πρώτο foldable (και το πρώτο κινητό της Samsung, γενικότερα) με κάμερα μέσα στην οθόνη, κάτι που σίγουρα αποτελεί selling point. Η δυνατότητα αναδίπλωσης κατά 90 μοίρες θα το καταστήσει ιδανικό για κράτημα σημειώσεων με το S Pen ενώ στο πίσω μέρος θα υπάρχει μια τριπλή κάμερα με ένα μικρό module.

Επιστρέφοντας στο Z Flip3, Gorilla Glass Victus θα καλύπτει όλες τις πλευρές του και θα έχει μια μεγαλύτερη δευτερεύουσα οθόνη, δίπλα στις κάμερες. Θα είναι διαθέσιμο σε τουλάχιστον 4 χρώματα, με διχρωμία, καθώς απευθύνεται και στο lifestyle κοινό.


[via]

ΠΗΓΗ: