Δανάη Μπάρκα: Δείτε την υπέροχη διακόσμηση του σπιτιού της!

0
Δανάη-Μπάρκα:-Δείτε-την-υπέροχη-διακόσμηση-του-σπιτιού-της!

Η Δανάη Μπάρκα διαθέτει ένα από τα ωραιότερα σπίτια της ελληνικής showbiz με ακόμα ωραιότερη διακόσμηση.

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής «Πάμε Δανάη!» έχει καταφέρει μέσα σε λίγους μήνες να αφήσει το δικό της στίγμα στην πρωινή ζώνη και να την αγαπήσει ο κόσμος.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Πώς το Survivor πέρασε σαν… οδοστρωτήρας από κάποιους παίκτες! Πώς ξεκίνησαν και πώς είναι σήμερα!

Η εκπομπή «Πάμε Δανάη!», είναι η φρέσκια πινελιά στην πρωινή ζώνη κι ένα πραγματικά χαμογελαστό ξύπνημα του τηλεοπτικού κοινού αφού η Δανάη κάθε πρωί μπαίνει στα σπίτια μας χαμογελαστή και δροσερή.

Τον δικό της χαρακτήρα με τις δικές της πινελιές έχει φροντίσει να δώσει και στο σπίτι της, το οποίο βρίσκεται στα Βόρεια Προάστια και πιο συγκεκριμένα στο Χαλάνδρι.

Η Δανάη Μπάρκα διαθέτει ένα από τα πιο ωραία με ζεστή ατμόσφαιρα σπίτια της Αθήνας. Η διακόσμηση που έχει η ίδια επιλέξει φέρει το δικό της στυλ και πολλές φορές έχουμε δει μέρη του σπιτιού από φωτογραφίες και βίντεο που αναρτεί η ίδια στα social media.

Στο καλαίσθητο σπίτι της πρωταγωνιστούν χρώματα όπως το γκρι και το λευκό, ενώ την παράσταση κλέβει το τζάκι, οι υπέροχοι καναπέδες και τα αντικείμενα με τα οποία έχει διακοσμήσει το σπίτι, τα οποία έχει συλλέξει με πολλή αγάπη.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το σπίτι της στο Χαλάνδρι.

ΠΗΓΗ: