Δήμητρα Παπαδήμα: Σκηνοθέτης – ανθρωπάκος μου ζήτησε τρίο – Θα δώσω ονόματα στον εισαγγελέα

0
Δήμητρα-Παπαδήμα:-Σκηνοθέτης-–-ανθρωπάκος-μου-ζήτησε-τρίο-–-Θα-δώσω-ονόματα-στον-εισαγγελέα

H ηθοποιός από τη στιγμή που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας οι καταγγελίες, παραδέχθηκε ότι έχει πέσει ουκ ολίγες φορές θύμα παρενοχλήσεων.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Ελένη Μενεγάκη: Είδες τελευταία τη μοντέρνα κουζίνα της – Θα τη ζηλέψεις

Η Δήμητρα Παπαδήμα αναφέρει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του star: «Ηθοποιός και μεγάλη γυναίκα τώρα πια, μου ζήτησε να κάνω τρίο με σκηνοθέτη τηλεοπτικό, ένα ανθρωπάκι κι αυτός. Αυτός ήθελε εμένα. Και της είπε “αν την καταφέρεις και τη φέρεις”… Είχε βρει ένα σπίτι εδώ παρακάτω από εμένα. Κι αυτό αν ο εισαγγελέας με ακούσει που θα το πω, παρακαλώ να με καλέσει. Μου ζητήθηκε να κάνω τρίο για να την κρατήσει στη δουλειά. Για να την ξυπνήσω της λέω, “μα είναι δυνατόν αυτός ο σκηνοθετάκος, από αυτόν εξαρτάται αν θα μείνεις στη δουλειά”;»!

Και πρόσθεσε: «Πόσο αναστατώθηκα εγώ, έχοντας το τηλέφωνο δίπλα μου σε παράσταση του παιδιού μου που πήγαινε έκτη δημοτικού τότε, έχοντας γυρίσει από γύρισμα… Και να έχω τον Γιάννη (Μποστατζόγλου) δίπλα μου και να μου λέει «τι σου λέει, τι σου λέει;» . Εγώ, δηλαδή, τι βιασμό υπέστην εκείνη τη στιγμή; Αν ο εισαγγελέας θέλει να με καλέσει για να πάω να του πω ονόματα και περιστατικά είμαι πρόθυμη να πάω και να καταθέσω και να με προφυλάξει γιατί έχω ακούσει και τη φράση, «μη μιλήσεις γιατί θα σε βρουν στο χώμα»»!

Περίπου 15 χρόνια μετά παρά τις απειλές και τους εκβιασμούς, η Δήμητρα Παπαδήμα είναι έτοιμη να καταθέσει όλα όσα βίωσε στις αρχές της καριέρας της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

ΠΗΓΗ: