Γουέντγουορθ Μίλερ: Ο πρωταγωνιστής του «Prison Break» αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με αυτισμό target=”_blank”

2
Γουέντγουορθ-Μίλερ:-Ο-πρωταγωνιστής-του-«prison-break»-αποκάλυψε-ότι-διαγνώστηκε-με-αυτισμό-target=”-blank”

Ο ηλικίας 49 ετών πρωταγωνιστής του «Prison Break» αποκάλυψε με μία μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram ότι πέρυσι διαγνώστηκε με αυτισμό γράφοντας στους θαυμαστές του: «Αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει… το να είμαι αυτιστικός είναι αυτό που με διαμόρφωσε στο ποιος είμαι. Σε ό,τι έχω πετύχει, αρθρώσει».

Μαζί με τη φωτογραφία ενός κενού λευκού τετραγώνου, ο Μίλερ έγραψε: «Το φθινόπωρο κλείνει ένας χρόνος από τότε που έμαθα για τον άτυπο αυτισμό μου. Προηγήθηκε μία αυτοδιάγνωση. Ακολούθησε μια επίσημη διάγνωση. Ήταν μια μακρά, διαδικασία που χρειάστηκε ενημέρωση. Είμαι ένας μεσήλικας άντρας. Όχι 5 χρόνων».

Ο Μίλερ σημείωσε ότι «η πρόσβαση σε μια διάγνωση είναι προνόμιο που δεν απολαμβάνουν πολλοί», παραδεχόμενος ότι η διάγνωσή του ήταν «σοκ», αλλά «δεν αποτελεί έκπληξη».

View this post on Instagram

A post shared by Wentworth Miller (@wentworthmiller)

«Δεν ξέρω αρκετά για τον αυτισμό. (Υπάρχουν πολλά να μάθω)», έγραψε ο ηθοποιός και ολοκλήρωσε το μήνυμά του ευχαριστώντας εκείνους που «συνειδητά ή ασυνείδητα μου έδωσαν αυτό το επιπλέον κομμάτι χάριτος + χώρο με την πάροδο των ετών».

Οι θαυμαστές του πλημμύρισαν την ανάρτησή του με θετικά σχόλια.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ 

ΠΗΓΗ: