Γλυκά Νερά: Διαψεύσεις του συζυγοκτόνου μέσα από τη φυλακή – Το οικόπεδο και τα έξοδα κηδείας

0
Γλυκά-Νερά:-Διαψεύσεις-του-συζυγοκτόνου-μέσα-από-τη-φυλακή-–-Το-οικόπεδο-και-τα-έξοδα-κηδείας

Τι λέει για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, για τα έξοδα της κηδείας, για το οικόπεδο και για το ταξίδι στη Σούδα 

Σε διάψευση πολλών από όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για τον ίδιο προχωρά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Με δήλωσή του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, αναφέρεται σε πληροφορίες που έχουν να κάνουν σχετικά με το οικόπεδο που αγόρασε πριν από τη δολοφονία, το ημερολόγιο της 20χρονης, αλλά και τα έξοδα της κηδείας.

Αρχικά ο 33χρονος σχολίασε την απόφαση της εισαγγελίας Ανηλίκων αναφορικά με την προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας, δηλώνοντας «ανακουφισμένος από την απόφαση» που ελήφθη. Η προσωρινή επιμέλεια του ενός έτους μωρού δόθηκε στη μητέρα της Καρολάιν και το παιδί βρίσκεται ήδη στην Αλόννησο. Η οικογένεια του συζυγοκτόνου θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τακτικές επισκέψεις στο παιδί μόνο στο νησί, όμως. «Ξέρω ότι η μητέρα της Καρολάιν αγαπά πολύ την εγγονή της και θα μεγαλώσει σωστά στην Αλόννησο» αναφέρει ο 33χρονος.

Στη συνέχεια αναφέρεται στα όσα ακούγονται σχετικά με την αγορά ενός οικοπέδου μέρες πριν από τη δολοφονία της νεαρής μητέρας, κάνοντας λόγο για «ανακρίβειες».

«Ακούγονται ανακρίβειες σχετικά με ένα οικόπεδο» σημειώνει, ειδικότερα, και συνεχίζει: «Η αλήθεια είναι πως και οι δύο οικογένειες έβαλαν χρήματα για την αγορά του».

Παράλληλα, ισχυρίζεται πως ήταν εκείνος που πλήρωσε τα χρήματα για την κηδεία της 20χρονης και όχι η οικογένεια της Καρολάιν. Σημειώνεται πως ο δικηγόρος της μητέρας της δολοφονηθείσας είχε πει πως ο 33χρονος απαίτησε από εκείνη να πληρώσει το φέρετρο. «Δεν πλήρωσε η οικογένεια της Καρολάιν τα έξοδα της κηδείας, αλλά εγώ. Εγώ τα πλήρωσα όλα» δηλώνει.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

ΠΗΓΗ: