Γλυκά Νερά: Αποκάλυψη – Πόσο επηρέασε τις έρευνες η «σκηνοθεσία» του συζυγοκτόνου; (video)

1
Γλυκά-Νερά:-Αποκάλυψη-–-Πόσο-επηρέασε-τις-έρευνες-η-«σκηνοθεσία»-του-συζυγοκτόνου;-(video)

Η… σκηνοθεσία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στον τόπο του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά ήταν τέτοια που πείστηκε η Ελληνική Αστυνομία ότι πρόκειται για ληστεία.

Για αρκετές μέρες η ΕΛΑΣ έκανε σάρωση τηλεφωνικών κλήσεων στην περιοχή των Γλυκών Νερών για να βρει τους αναφερόμενους ληστές – δολοφόνους και δεν εξέταζε την πλευρά του πιλότου, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο MEGA ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων», Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Click4more: Γλυκά Νερά: Νέο βίντεο του πιλότου μέσα από τη φυλακή – Βάζει… νερό στις γάτες

Από τη σάρωση, εντοπίστηκαν επιχειρησιακά κινητά μιας χρήσης στην περιοχή. Η αστυνομία κατέληξε σε συμμορία κακοποιών από την πρώην Σοβιετική Ένωση με βάση τα δυτικά προάστια.

Με βάση αυτό το συνδυασμό, κατέληξε στην πιθανολόγηση ότι πρόκειται για τους δολοφόνους της Κάρολαϊν.

Έτσι, έγινε ειδική έρευνα για το θέμα, με πληροφοριοδότες, ενώ η ΕΛΑΣ προσπάθησε να εισέλθει στο εσωτερικό της συμμορίας. Οι αρχές συγκέντρωσαν σημαντικά στοιχεία, ήρθαν σε επαφή με την συμμορία, διαπιστώνοντας ότι οι συγκεκριμένοι κακοποιοί δεν έχουν καμία σχέση με τη δολοφονία της Κάρολαϊν.

Τι εξέτασε η αστυνομία μετά τα… κόλπα του συζυγοκτόνου στα Γλυκά Νερά

Παράλληλα, η Αστυνομία, εξέταζε μια συμμορία αλβανών ως υπεύθυνων για την υποτιθέμενη ληστεία και δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Click4more: Γλυκά Νερά: Η μεγαλοψυχία της οικογένειας της Καρολάιν μετά την απόφαση για την επιμέλεια

Η έρευνα της Αστυνομίας είχε επηρεαστεί από το γεγονός ότι ο συζυγοκτόνος είχε υποδείξει έναν γεωργιανό που είχε συλληφθεί λέγοντας ότι κατά 70-80% αυτός είναι εκ των δολοφόνων.

Σε ότι αφορά στο θέμα του τρίτου προσώπου, υπάρχουν πολλές επιφυλάξεις από τους αστυνομικούς για το αν υπήρχε. Αφενός θα το είχε αναφέρει η Κάρολαϊν είτε στην σύμβουλο, την κ. Μυλωνοπούλου είτε θα το είχε καταγράψει στο ημερολόγιό της. Από την άλλη, στην ακραία περίπτωση που υπήρχε τρίτο πρόσωπο από την πλευρά της Κάρολαϊν, θα είχε σπεύσει να το χρησιμοποιήσει ο 33χρονος πιλότος.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Πηγή: Mega.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις