Γκουαρδιόλα: «Ξέρουμε τι ταλέντο έχει ο Φόντεν, αλλά πρέπει να δουλέψει κι άλλο»

4
Γκουαρδιόλα:-«Ξέρουμε-τι-ταλέντο-έχει-ο-Φόντεν,-αλλά-πρέπει-να-δουλέψει-κι-άλλο»

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές για την ομάδα του στη νίκη επί της Λίβερπουλ (1-4). Ο προπονητής του Πεπ Γκουαρδιόλα, από την πλευρά του, δεν έχασε την ευκαιρία να τον αποθεώσει αλλά… συγκρατημένα καθώς όπως δήλωσε, ο Φόντεν μπορεί να εξελίξει τις δυνατότητες του και να γίνει ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές.

«Είναι ένας παίκτης που ξέρει να κρατάει την μπάλα. Είναι πολύ επιθετικός. Αλλά είναι πολύ νέος. Δεν κατανοεί πολλές φορές όταν έχει τη μπάλα, τι πρέπει να την κάνει. Έτσι, στο πρώτο ημίχρονο υπήρξαν φορές, που δεν έκανε σωστές τοποθετήσεις.

Το δουλέψαμε αλλά αποσπάται κάποιες φορές όταν έχει τη μπάλα. Το παιχνίδι σε ανοικτό γήπεδο του ταιριάζει αλλά θα μάθει. Έβγαλε ασίστ και σκόραρε το τέταρτο γκολ μας. Ξέρουμε τι ταλέντο έχει αλλά είναι νέος. Ελπίζουμε πως θα κατανοήσει ότι μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο γιατί στο πρώτο ημίχρονο δεν έκανε σωστές τοποθετήσεις. Τουλάχιστον όχι αυτές, που έπρεπε και χρειαζόταν η ομάδα. Γι’ αυτό και πολλές φορές χάναμε τον έλεγχο του παιχνιδιού».

Διαβάστε επίσης:

  • Φιλ Φόντεν: Το νέο project του Πεπ στα καλύτερά του​

ΠΗΓΗ: