Γκαρσία: «Δείχνουμε να είμαστε σε καλό δρόμο και με σκληρή δουλειά ακόμα καλύτερα» (vid)

2
Γκαρσία:-«Δείχνουμε-να-είμαστε-σε-καλό-δρόμο-και-με-σκληρή-δουλειά-ακόμα-καλύτερα»-(vid)

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει του Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με 2-0, με τον Πάμπλο Γκαρσία να αναφέρει στην κάμερα της NOVA τα εξής: «Είναι ένα μεγάλο βραβείο για όλους τους παίκτες και για όλους αυτούς που υποστηρίζουν τον ΠΑΟΚ».

Για την αντιμετώπιση του παιχνιδιού; «Δοκίμασαν ένα σχήμα που δεν είχαν ξαναπαίξει. Ο στόχος τους ήταν να ελέγξουν το χώρο του κέντρου, να μας δώσουν την κατοχή και να βγουν στις αντεπιθέσεις. Γι’ αυτό και είπαμε από την αρχή, ότι ήταν ένα παιχνίδι που θα χρειαζόταν μεγάλη υπομονή. Βοήθησαν πολύ οι αλλαγές. Είμαστε χαρούμενοι για τους παίκτες και όλο τον οργανισμό του ΠΑΟΚ».

Για το τι σημαίνει αυτή η νίκη για τον ΠΑΟΚ που τον πάει ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης, απάντησε: «Σημαίνει ότι όπως δείχνουμε τον τελευταίο καιρό, είμαστε σε καλό δρόμο. Σημαίνει ότι η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο. Σημαίνει ότι η γνώση μας για την ομάδα είναι ακόμα μεγαλύτερη. Μόνο με σκληρή δουλειά, θα πάμε μπροστά, δεν υπάρχει κάποιο μυστικό».

Για την επιστροφή του Μιχάι και όχι μόνο: «Αυτό οφείλεται στη σκληρή δουλειά που έχει κάνει ο ίδιος. Κάθε μέρα δουλεύει πολύ σκληρά. Είδαμε το πως μπήκε. Θέλω να δώσω τα εύσημα και σε παίκτες όπως ο Λυρατζης και ο Τσιγγάρας. Είναι σημαντικό που έχουμε ξανά 100% τον Μιχάι υγιή μαζί».

ΠΗΓΗ: