Γιορτή της μητέρας: Η συγκλονιστική φωτό του Άγγελου Λάτσιου με την Ελένη και το τρυφερό φιλί

1
Γιορτή-της-μητέρας:-Η-συγκλονιστική-φωτό-του-Άγγελου-Λάτσιου-με-την-Ελένη-και-το-τρυφερό-φιλί

Γιορτή της μητέρας: Φυσικά μια τέτοια μέρα δεν θα μπορούσε ο Άγγελος Λάτσιος να μην μοιραστεί μια φωτογραφία με τη μαμά του, Ελένη Μενεγάκη.

Και δεν μιλάμε για μια απλή φωτογραφία, καμία εξάλλου δεν είναι απλή όταν πρόκειται για εικόνα μαμάς και παιδιού.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Η Φάρμα: Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Τζώρτζογλου – Με ποιον θα μονομαχήσει;

Ο Άγγελος έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τη μητέρα του ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια η παρουσιάστρια έχει μιλήσει με τα πιο τρυφερά λόγια για τον πρωτότοκό της. Ο Άγγελος δημοσίευσε στα stories του μια απίθανη φωτό οπού στέκεται στο πλάι της αγκαλιάζοντας την και την φιλά τρυφερά.

Δες την στη gallery

Λίγο νωρίτερα η Ελένη είχε τιμήσει τη δική της μαμά αλλά και τα παιδιά της, ανεβάζοντας στο Instagram της σπάνιες οικογενειακές φωτογραφίες.

Πόσταρε ένα μακροσκελές κείμενο για τη σημασία που έχει για την ίδια η γιορτή της μητέρας αλλά και φωτογραφίες με τα παιδιά της και τη μητέρα της που δεν έχουμε ξαναδεί.

Η Ελένη Μενεγάκη συγκεκριμένα έγραψε:

“Την μαμά μου την χόρτασα στα σ αγαπώ μαμά …. της το έλεγα 100 φορές την μέρα κι εκείνη πάντα γελούσε ! Όταν απέκτησα τα δικά μου παιδιά έκανα το ίδιο και σ εκείνα , 100 φορές την μέρα τους έλεγα ποσό πολύ τα αγαπώ … ακόμα και τώρα που έχουν μεγαλώσει το ίδιο κάνω … Αγάπη , αγάπη , αγάπη , μια μεγάλη αγκαλιά … αυτό για εμένα είναι η μάνα με δυο λόγια ! Μανούλα μου ακόμα στο φωνάζω… μαμά μου σ αγαπώ και σ ευχαριστώ που είσαι εσύ η μαμά μου… σ’ ευχαριστώ που μου στάθηκες τόσο για να καταφέρω να αποκτήσω και να μεγαλώσω 4 υπέροχα παιδιά ! Μανούλες όλου του κόσμου χρόνια πολλά… μανούλες της καρδιάς… μανούλες της κοιλιάς ! Γιατί η μάνα είναι πάντα μάνα!”.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που ανέβασε ήταν και στιγμιότυπα λίγο μετά τη γέννα των παιδιών της ή φωτογραφίες της μαμάς της με κάποιο από τα παιδιά της

ΠΗΓΗ: