Γιατί πρέπει να περιμένεις λίγο πριν να εγκαταστήσεις το iOS 14

0
2
Γιατί-πρέπει-να-περιμένεις-λίγο-πριν-να-εγκαταστήσεις-το-ios-14

Γιατί πρέπει να περιμένεις λίγο πριν να εγκαταστήσεις το iOS 14

Στο πλαίσιο των πρόσφατων ανακοινώσεων για τα νέα μοντέλα της Apple, ανακοινώθηκε ότι από τις 16 Σεπτεμβρίου 2020 είναι διαθέσιμο το iOS 14 για iPhone και iPad. Σύμφωνα με αρκετές πηγές, όμως, ίσως είναι καλύτερο να περιμένει κανείς λίγες εβδομάδες προτού να προχωρήσει στην εγκατάσταση του νέου λειτουργικού της Apple.

O λόγος είναι ότι οι developers φαίνεται πως είχαν λίγο χρόνο να προετοιμαστούν για την μετάβαση των εφαρμογών τους στα νέα δεδομένα του iOS 14, γεγονός που εκτιμάται ότι μπορεί να φέρει προβλήματα σε ορισμένες περιπτώσεις. Τα στοιχεία δείχνουν ότι η Apple δεν είχε μεριμνήσει να διαθέσει μία Golden Master έκδοση στους developers μέχρι πριν από δύο 24ωρα, πράγμα που σημαίνει ότι πολλοί είναι εκείνοι που δεν έχουν προλάβει να εκμεταλλευτούν τις νέες δυνατότητες του λειτουργικού συστήματος, ενώ αρκετοί δεν έχουν προλάβει να αλλάξουν όλα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την ορθή λειτουργία όλων των εφαρμογών στο iOS 14.

Το ίδιο συμβαίνει, όπως αποκαλύπτουν διάφορες πηγές και με τα άλλα λειτουργικά συστήματα, όπως είναι τα tvOS και watchOS. Πολλοί προγραμματιστές προτρέπουν τους κατόχους συσκευών της Apple να μην βιαστούν να κάνουν την μετάβαση, αλλά να περιμένουν μερικές ημέρες ή εβδομάδες, μέχρι να είναι όλα έτοιμα. Των φρονίμων τα παιδιά…

Πηγή

ΠΗΓΗ: