Γιατί η Estee Lauder ταξιδεύει στο διάστημα target=”_blank”

0
4
Γιατί-η-estee-lauder-ταξιδεύει-στο-διάστημα-target=”-blank”

Η Estee Lauder -μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες καλλυντικών στον κόσμο- αποφάσισε να στείλει μερικά μπουκαλάκια αρώματος στο διάστημα.

Ναι, καλά διαβάσατε, ο όμιλος καλλυντικών προτίθεται να καταβάλει στη NASA το ποσό των 128.000 δολαρίων για μια φωτογράφιση των προϊόντων της στον Διθνή Διαστημικό Σταθμό.

Σύμφωνα με τα διεθνή πρακτορεία, η εταιρεία θα δώσει στη NASA τα χρήματα για να μεταφέρει δέκα μπουκάλια του αρώματος «Advanced Night Repair» στον διαστημικό σταθμό που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από την γη.

Τα αρώματα θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους την Τρίτη από την Βιρτζίνια και θα φτάσουν στον σταθμό το Σάββατο.

Οι αστροναύτες της NASA δεν θα εμφανίζονται στο βίντεο. Τα μπουκάλια θα επιστρέψουν στη γη την άνοιξη του 2021, οπότε η Estee Lauder θα δημοπρατήσει ένα από αυτά για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Το πλήρωμα που θα ταξιδέψει στο διάστημα θα φωτογραφίσει και θα μαγνητοσκοπήσει τα αρώματα, εκμεταλλευόμενο την πανοραμική θέα του.

Η απόφαση της διαστημικής υπηρεσίας εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών της να προσελκύσει νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Μάλιστα, οι υπεύθυνοι της σημείωσαν μέσα από ανακοίνωσή τους πως το 5% περίπου του πληρώματος της από ’δω και στο εξής θα επικεντρωθεί σε εμπορικές δραστηριότητες, κάτι το οποίο, όπως υπολογίζεται, αντιστοιχεί σε 90 ώρες εργασίας για κάθε αστροναύτη ετησίως.

(Με πληροφορίες από Forbes)

ΠΗΓΗ: