Γιαρένης: «Υπάρχει μάχη προσώπων στην ΕΠΟ»

1
Γιαρένης:-«Υπάρχει-μάχη-προσώπων-στην-ΕΠΟ»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Ερα Σπορ ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ:

Για τη Γ’ Εθνική: «Θα γίνει πρωτάθλημα ενός γύρου, δεν θα υπάρχουν άνοδοι από τις τοπικές ΕΠΣ. Από τους δέκα ομίλους του χρόνου θα υπάρχουν έξι. Η επόμενη χρονιά θα παιχτεί σε έξι ομίλους. Όσο λιγότερες ομάδες τόσο πιο ανταγωνιστικό θα είναι το πρωτάθλημα. Θα ανεβαίνουν οι πιο δυνατές ομάδες και θα είναι πιο συνειδητοποιημένες».

Για τον τελικο Κυπέλλου: «Είναι επίσημη η πρόταση του κ. Νίκα για 25.000 θεατές. Θα συζητηθεί τη Δευτέρα στην επιτροπή της ΕΠΟ. είναι αισιοδοξη πρόβλεψη. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να εφαρμοστεί και να το δεχτούν ΕΠΟ, κυβέρνηση και λοιμοξιολόγοι. Μπάινουν περιοχές στο κόκκινο, αναβάλλονται αγώνες. Το θεωρώ δύσκολο».

Για την κατάσταση στην ΕΠΟ: «Υπάρχει μάχη προσωπων. Και στις πιο αγαπημένες οικογένειες υπάρχουν διαμάχες. Έχει εμφανιστεί τώρα τελευταία να δούμε αν ισχύει. Δόξα τω Θεώ έχει πολλούς δικηγόρους η ΕΠΟ και θα βρεθεί λύση ως προς τις αρμοδιότητες».

Για τον Κούγια και την υπόθεη της ανάκλησης των δελτίων της ΑΕΛ: «Ο κ. Κούγιας μ’ έχει πιάσει στο στόμα του. Μου κάνει διαφήμιση. Την Παρασκευή το μεσημέρι μου ήρθε πρόσκληση ότι θα γίνει επιτροπή. Μου ήρθε ενημέρωση από τον τότε εκτελεστικό γραμματέα τον κ. Δέδε ότι η ΑΕΛ δεν είναι εντάξει οιονομικά και πρέπει να ανακληθούν τα δελτία. Με αυτά τα στοιχεία είμαι βέβαιος ότι αποφασισα σωστά. Αν είχε πληρώσει η ΑΕΛ θα υπήρχε θέμα ανάκλησης δελτίων; Mε πιάνει συνέχεια στο στόμα του ο κ. Κούγιας με το μόνο αιτιολογικό ότι είμαι φίλος του Θωμά. Αν είναι μόνο γι’ αυτό δεν πειράζει».

ΠΗΓΗ: