Γεωργαντάς για Αρναούτογλου: «Είχε άδικο που εκνευρίστηκε με την Σκορδά»

0
7
Γεωργαντάς-για-Αρναούτογλου:-«Είχε-άδικο-που-εκνευρίστηκε-με-την-Σκορδά»

Ο Θέμης Γεωργαντάς για δεύτερη χρονιά θα παρουσιάσει το «Αfter Dark» στον ΣΚΑΪ.

Ο Θέμης Γεωργαντάς μίλησε για το αν είναι ευχαριστημένος από την πορεία της εκπομπής τη χρονιά που τελείωσε, για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη, ενώ αναφέρθηκε και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αν είχε δίκιο που εκνευρίστηκε όταν η Φαίη Σκορδά επέλεξε να του παραχωρήσει την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της.

Ερχομαι στην τηλεόραση. Ελένη Μενεγάκη: Ποια είναι η άποψή σου για την αποχώρησή της; Πιστεύεις ότι θα λείψει η παρουσία της;

«Πάντα λείπεις όταν είσαι τόσο μεγάλο κεφάλαιο όπως η Ελένη. Πόσω μάλλον όταν δεν έχεις κάνει τον κύκλο σου. Η Ελένη είναι μια νέα γυναίκα που αγαπάει την τηλεόραση αλλά και η ίδια την αγαπάει. Εχει πολλά ακόμη πράγματα να δώσει. Προφανώς έκανε πολύ καλά γιατί ήταν δική της απόφαση και όχι κάποιου άλλου. Αφού αποφάσισε να κάνει ένα break, θα της κάνει καλό. ∆εν πιστεύω πως η Ελένη θα λείψει για πολύ από την τηλεόραση. Πιστεύω πως ήδη ξέρει τι θα κάνει μετά. Τη θεωρώ από τις πιο έξυπνες γυναίκες που έχουν περάσει από την τηλεόραση, με σχεδόν μηδενικά λάθη στην καριέρα της».

Συνεχίζεις την επόμενη σεζόν το «After Dark»;

«Πρώτα ο Θεός, ναι… Και θέλουμε να ξεκινήσουμε νωρίς. Και αυτές τις μέρες αυτά συζητώ με τον ΣΚΑΪ».

Είσαι ευχαριστημένος από την πορεία της εκπομπής τη χρονιά που τελείωσε;

«Ναι! Φέτος η εκπομπή ήταν πολύ πάνω από την πρώτη χρονιά. Στην τηλεόραση παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες στη διαμόρφωση των ποσοστών τηλεθέασης. Μεταξύ αυτών, το lead in αλλά και το τι παίζει απέναντί σου. Με βάση αυτά, εγώ σαν Θέμης είμαι πολύ happy. To σημαντικό είναι να είναι και το κανάλι happy και αυτό εισέπραξα. M’ αρέσει να κάνω ωραίες συζητήσεις με ανθρώπους που με τιμούν με την παρουσία τους».

Να περιμένουμε αλλαγές στο νέο κύκλο της εκπομπής;

«Θα υπάρχει ένα εναλλακτικό σενάριο για τον καλεσμένο ο οποίος έχει μπει και στο παρελθόν στο εξομολογητήριο. Αν έρθει, για παράδειγμα, η Ναταλία Γερμανού που έχει ήδη μπει στο εξομολογητήριο δύο φορές, θα μπορεί να επιλέξει αν θα ξαναμπεί. Οσοι το έχουν δοκιμάσει θα κάνουν κάτι καινούργιο…».

Αφού ανέφερες τη Ναταλία, να σου πω ότι τις προηγούμενες εβδομάδες ακούστηκε ενδεχόμενη επιστροφή σου και στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού αλλά και δίπλα στη Φαίη Σκορδά. Είχες προτάσεις;

«Οχι, δεν ισχύει. Με τη Ναταλία Γερμανού είμαστε σαν αδέλφια. Και έχω ανοιχτή πρόταση χωρίς να το λέμε. Μετά τη θριαμβευτική επιστροφή της στον Alpha, ακαριαία μου είπε «υπάρχει θέση πάντα για σένα στην εκπομπή». Και με συγκίνησε πολύ. Η Φαίη και η Ναταλία ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που έμαθαν για το «After Dark». Εχω τη Ναταλία και την εκπομπή της πάντα στο μυαλό μου. Εχω περάσει πολύ καλά μαζί της. Οσον αφορά στη Φαίη, είναι ένας άνθρωπος που συνεργάστηκα 5 ολόκληρα χρόνια. Τρία με τον Γιώργο και ακόμη δύο μόνο με τη Φαίη. Υπέροχα χρόνια. Η Φαίη Σκορδά είναι από τους πιο large ανθρώπους στην TV. ∆εν τσακώνεται ποτέ. ∆εν έχει ένταση πίσω από τις κάμερες. Χαίρεσαι να συνεργάζεσαι μαζί της».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε δίκιο που εκνευρίστηκε όταν η Φαίη επέλεξε να σου παραχωρήσει την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη;

«Προφανώς και είχε άδικο. Η Φαίη ενημέρωσε τον ΑΝΤ1 για την πρόθεσή της. Εγινε με επίσημο τρόπο. Οταν έχει έναν άνθρωπο δίπλα της 5 χρόνια και έχουν έρθει τόσο κοντά, δεν «οφείλει» να τον τιμήσει με την παρουσία της; Επίσης, είναι η Φαίη Σκορδά. ∆εν έχει την πολυτέλεια να επιλέξει πού θα πάει; Μια χρονιά νωρίτερα είχε πάει στην εκπομπή του Γρηγόρη. Οταν έκλεισε το «After Dark», μου είχε πει πως θα έρθει σε μια από τις πρώτες εκπομπές για να με στηρίξει. Ηρθε λοιπόν στη δεύτερη εκπομπή. Αμέσως μόλις της το πρότεινα το αποδέχθηκε. Θα σου πω και κάτι άλλο: Ο Γιώργος Λιανός είναι στενός συνεργάτης του Γρηγόρη στο ραδιόφωνο και κάνει τηλεόραση στον ΣΚΑΪ. Πήγε καλεσμένος στον Γρηγόρη. Εγώ θα έπρεπε να τσαντιστώ; Οχι. Γιατί είναι φίλοι και συνεργάτες χρόνια», είπε στο TV Έθνος.

ΠΗΓΗ: