Γάλλος αστροναύτης τιμά την Ελλάδα με μία εκπληκτική εναέρια φωτογραφία

0
Γάλλος-αστροναύτης-τιμά-την-Ελλάδα-με-μία-εκπληκτική-εναέρια-φωτογραφία

25η ΜΑΡΤΙΟΥ: Ένας Γάλλος αστροναύτης τιμά την επέτειο της Ελλάδας με μία εναέρια φωτογραφία της Αθήνας και του αεροδρομίου, και γίνεται viral.

Η Ελλάδα είχε χτες την τιμητική της. Εκτός από όλες τις εκδηλώσεις που έτυχαν σημαντικής προβολής σε όλο τον κόσμο, ήρθε και μία ανάρτηση από Γάλλο αστροναύτη στο Instagram, και το ίντερνετ γέμισε Ελλάδα.

Ο Γάλλος αστροναύτης Thomas Pesquet τίμησε την επέτειο της Ελλάδας για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης με μια εκπληκτική εναέρια φωτογραφία από το κέντρο της Αθήνας και το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Τις φωτογραφίες ανήρτησε ο Thomas Pesquet στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Δίπλα στη φωτογραφία έγραψε «μια φωτογραφία από την πρωτεύουσα της Ελλάδας και το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για τον εορτασμό της Εθνικής Εορτής».

Εξηγεί, μάλιστα, τι μπορεί να διακρίνει κανείς στην φωτογραφία. «Μπορείτε να δείτε την Ακρόπολη και το Ναό της Βραυρώνιας Αρτέμιδος.

Η Άρτεμις είναι Ελληνίδα Θεά, από την οποία έδωσε η NASA το όνομα στο πρόγραμμά της για τη σελήνη. Μακάρι μια μέρα να δούμε και Έλληνες αστροναύτες».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις