Βρετανία: Η πρεμιέρα του «The Undoing» έσπασε το ρεκόρ του «Game Of Thrones» target=”_blank”

0
Βρετανία:-Η-πρεμιέρα-του-«the-undoing»-έσπασε-το-ρεκόρ-του «game-of-thrones»-target=”-blank”

Η σειρά «The Undoing» έχει προσελκύσει περισσότερους θεατές στο ντεμπούτο της στο βρετανικό συνδρομητικό κανάλι Sky Atlantic απ′ ό,τι η πρεμιέρα του «Game Of Thrones» το 2011, γεγονός που την καθιστά την πρώτη σε τηλεθέαση αμερικανική σειρά που προβλήθηκε από το βρετανικό κανάλι. 

Η μίνι σειρά μυστηρίου του HBO με τους Νικόλ Κίντμαν και Χιου Γκραντ, ακολουθεί μία ψυχαναλύτρια που αρχίζει να αμφισβητεί τη ζωή της μετά από έναν θάνατο, την εξαφάνισή του συζύγου της και μία σχέση.

Έχει πλέον επιβεβαιωθεί ότι την πρεμιέρα της σειράς παρακολούθησαν αθροιστικά εντός 28 ημερών πάνω από 2,78 εκατομμύρια θεατές μετά το ντεμπούτο της, στις 25 Οκτωβρίου. Τα τρία πρώτα επεισόδια προσέλκυσαν επίσης περισσότερους από 2,5 εκατομμύρια θεατές.

Το πρώτο επεισόδιο του «Game Of Thrones» είχαν παρακολουθήσει 750.000 θεατές. 

Η πολυσυζητημένη σειρά έξι επεισοδίων προβλήθηκε έως τις 29 Νοεμβρίου και αναμένεται να αναδειχθεί στην αμερικανική σειρά με τη μεγαλύτερη επιτυχία στο Sky Atlantic.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η βραβευμένη με Όσκαρ Ξενόγλωσσης ταινίας Σουζάν Μπίερ και το σενάριο βασίζεται στο best-seller «You Should Have Known» της Τζιν Χανφ Κόρελιτζ.

ΠΗΓΗ: