Βοσκόπουλος: Η άγνωστη ιστορία που αποκαλύπτει στο gossip-tv η Κατσαβού για τον Τόλη και τον Βουτσά

1
Βοσκόπουλος:-Η-άγνωστη-ιστορία-που-αποκαλύπτει-στο-gossip-tv-η-Κατσαβού-για-τον-Τόλη-και-τον-Βουτσά

Μια σχέση αγάπης, σεβασμού και αλληλοεκτίμησης ήταν αυτή που πάντα «έδενε» τον Κώστα Βουτσά με τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Σίγουρα θα είχαν πολλά να μοιραστούν, πολλά να εξιστορήσουν κι άλλα τόσα να θυμούνται. Έφυγαν και άφησαν πίσω τους ένα κεφάλαιο γραμμένο με επιτυχία, μνήμες και στιγμές που κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει τουλάχιστον βλέποντας τους μαζί στις ταινίες που έμελλε να γράψουν την δική τους ιστορία στον Ελληνικό κινηματογράφο!

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος

Λίγες ώρες μετά τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου που βύθισε στο πένθος και τη θλίψη ολόκληρη την Ελλάδα, η Αλίκη Κατσαβού μιλά αποκλειστικά στο gossip-tv.gr και αποκαλύπτει την άγνωστη ιστορία πίσω από τη δική της γνωριμία με τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Ήταν Νοέμβριος του 2014, σχεδόν ένα χρόνο μετά τη γνωριμία της Αλίκης με τον Κώστα Βουτσά, όταν ο ηθοποιός επέλεξε το νυχτερινό κέντρο Baraoda να κάνει μια από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις του μαζί της και να γνωρίζει η Αλίκη του από κοντά τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Η Αλίκη Κατσαβού μιλά για εκείνη τη στιγμή στο gossip-tv.gr:

«Στην αρχή του φλερτ με τον Κώστα είχαμε βρεθεί τότε στο Βaraoda. Τραγουδούσε ο Τόλης, έτσι τον συνάντησα εγώ τον Τόλη από κοντά. Η αγάπη τους ήταν μεγάλη. Ο Κώστας μέσα στα χρόνια είχε πολλές ιστορίες να λέει για τις ταινίες και για όλα. Ο Κώστας τον αγαπούσε πολύ και ο Τόλης είχε δείξει τεράστια αδυναμία στον Κωστή εκείνο το βράδυ που βρεθήκαμε στο κέντρο που τραγουδούσε», είπε και συνέχισε:

«Αργότερα είχαν μιλήσει τηλεφωνικά αλλά δεν γνωρίζω να σου πω το διάλογό τους. Εκείνο το βράδυ ήταν χαρούμενος ο Τόλης, έκαναν αντρικά «πειράγματα» μεταξύ τους. Ήταν πολύ νωρίς το ειδύλλιο μας, δεν είχε γίνει γνωστό, ενδεχομένως κι εκείνο το βράδυ να μας «τσάκωσε» ο φακός. Ο Τόλης είχε έρθει στο τραπέζι, έλεγε τα ερωτικά του τα τραγούδια, γελούσαν πολύ, αγαπιόντουσαν οι δυο τους πολύ», θυμάται και κλείνει με μια κουβέντα αληθινή: «Καλό του ταξίδι».

ΠΗΓΗ: