Βασιλάκος: Χωρισμένος και ανανεωμένος! Επέστρεψε στην αγαπημένη του συνήθεια

0
Βασιλάκος:-Χωρισμένος-και-ανανεωμένος!-Επέστρεψε-στην-αγαπημένη-του-συνήθεια

Παναγιώτης Βασιλάκος: Πρόσφατα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για το Battle of the Couples το οποίο και παρουσίαζε στον Alpha

Φέτος τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το ριάλιτι του Alpha, The Bachelor στο οποίο είχε και τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος θα έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στις υποψήφιες, εκείνη με την οποία και θα συνέχιζε την καθημερινότητά του, εκτός ριάλιτι.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Survivor: Τα πρώτα λόγια του Αλέξη Παππά μετά την αποχώρηση του – Τι ζήτησε να μάθει

Η τυχερή ήταν η Νικολέττα Τσομπανίδου, η οποία από την πρώτη στιγμή, είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον της προς το πρόσωπό του.

Δυστυχώς η σχέση τους δεν κατάφερε να προχωρήσει κι έτσι πρόσφατα το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του. «Με τον Παναγιώτη δεν είμαστε μαζί πλέον. Όταν βγήκαμε ήταν πάρα πολύ ενθουσιασμένος, ζήσαμε πολλές στιγμές μαζί, γνώρισα τους δικούς του αλλά δυστυχώς δεν είχε happy ending. Είμαστε φιλόδοξοι και έχουμε σχέδια για το μέλλον. Η κάθε σχέση κάνει τον κύκλο της. Ίσως αυτό. Δεν μετανιώνω για όσα έζησα, κρατάω μόνο τα καλά και κοιτάω μπροστά», δήλωσε πρόσφατα η Νικολέττα.

Από την άλλη, ο Παναγιώτης αυτή την περίοδο αποφεύγει τις δηλώσεις που έχουν να κάνουν με την προσωπική του ζωή. Πρόσφατα μάλιστα ο ίδιος ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για το Battle of the Couples το οποίο και παρουσίαζε στον Alpha.

Πλέον, ο ίδιος έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο, τον οποίο και αξιοποιεί με φίλους, κάνοντας τις αγαπημένες του δραστηριότητες. Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες…

ΠΗΓΗ: