Βασίλης Μπισμπίκης: «Έχω δαίμονες μέσα μου, ποτέ δεν ήμουν εντάξει με τον εαυτό μου»

2
Βασίλης-Μπισμπίκης:-«Έχω-δαίμονες-μέσα-μου,-ποτέ-δεν-ήμουν-εντάξει-με-τον-εαυτό-μου»

Τι λες τώρα: Η Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε στην Κρήτη και στα γυρίσματα της σειράς «Κομάντα και Δράκοι».

Εκεί βρήκε φυσικά τον Βασίλη Μπισμπίκη ο οποίος μίλησε για όλα.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Παλιοσπύρου: Αυτό είναι το ειδικό πρόγραμμα άσκησης που ακολουθεί μετά την επίθεση με το βιτριόλι

«Δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει μία τέτοια σειρά στην ελληνική τηλεόραση. Είναι μεταφυσικό θρίλερ, που δεν έχει ξανακουμπήσει κανένας σκηνοθέτης. Ο Θοδωρής Παπαδουλάκης έχει εξαιρετική φαντασία. Κερδίζει τον σεβασμό με άλλο τρόπο, χωρίς εντάσεις και φωνές», είπε αρχικά ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Και συνέχισε: «Το αρνούμαι τελείως το μεταφυσικό. Και σαν ρόλος και σαν Βασίλης. Δεν ασχολούμαι με τα μεταφυσικά και έχει πολύ πλάκα, γιατί ο ήρωας που υποδύομαι τα κοροϊδεύει αυτά. Δεν έχω πίστη στο μεταφυσικό. Νομίζω ότι γεννιόμαστε, πεθαίνουμε και σβήνουμε. Θα ήθελα πολύ να πιστεύω κάπου, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να πιστέψω. Δεν με πείθει. Δεν πιστεύω στους Θεούς, ακόμα και αρχαία τραγωδία να έκανα, θα την έκανα χωρίς Θεούς. Ξέρω πολύ καλά τι θέλω να κάνω με την τέχνη μου. Η ζωή… είναι άλλη ιστορία».

«Θέλω το παιδί μου να κάνει αυτό που θέλει, να νιώθει ότι έχει αποδοχή από την μητέρα και τον πατέρα του. Να νιώθει αγάπη. Η δημοσιότητά μου δεν του έχει δημιουργήσει θέμα. Τους δράκους τους λέω δαίμονες… Ποτέ δεν ήμουν εντάξει με τον εαυτό μου. Έχω ένα “ανυπόφορο” μέσα μου από μικρό παιδί», είπε επίσης ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ: