Βάσω Λασκαράκη: «Μετά τον χωρισμό δεν ήμουν έτοιμη για να ξαναβγώ ραντεβού»

2
Βάσω-Λασκαράκη:-«Μετά-τον-χωρισμό-δεν-ήμουν-έτοιμη-για-να-ξαναβγώ-ραντεβού»


Αρχική


Lifestyle


Βάσω Λασκαράκη: «Μετά τον χωρισμό δεν ήμουν έτοιμη για να ξαναβγώ ραντεβού»

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021, 15:30

Βάσω Λασκαράκη: «Μετά τον χωρισμό δεν ήμουν έτοιμη για να ξαναβγώ ραντεβού»

Καλεσμένη στο Dot ήταν το Σάββατο η Βάσω Λασκαράκη, η οποία μίλησε για τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, ενώ αναφέρθηκε και στην δύσκολη περίοδο του διαζυγίου.

«Χωρίζοντας είπα πρέπει να πενθήσω. Ποτέ δεν είπα ότι είμαι έτοιμη να προχωρήσω. Μου συνέβαινε μέσα στη διαδικασία του να γνωρίσω έναν άνθρωπο που με κάνει να αισθάνομαι ωραία, να βγαίνω έξω, αλλά ταυτόχρονα στον εαυτό μου να βάζω ένα εμπόδιο, ότι δεν μου αξίζει όλο αυτό να το περάσω, ότι εγώ έπρεπε να είμαι να σε άλλη φάση, ότι έχω ένα παιδί, πρέπει να το ζήσω, που πάει η ζωή μου, πως θα είμαι μετά; Δεν ήμουν πιτσιρίκα, ήμουν 39.

Τα γενέθλιά μου στα 39 ήταν ένα πολύ κομβικό σημείο. Παρόλο που πέρασα καλά, ήταν και ένας βαθύς απολογισμός εκείνο το βράδυ. Σε αυτούς τους μικρούς απολογισμούς που έχω κάνει αυτά τα χρόνια, θεωρώ πως καλά το χειρίστηκα και σύμφωνα με το ότι έχω ένα παιδί και δεν πρέπει όταν ένας γονιός έχει ένα παιδί να καταρρέει, γιατί καταρρέει ο γάμος του. Πρέπει να αποφασίσεις ότι δεν μπορείς να σέρνεσαι στα πατώματα, επειδή πήγαν όλα στραβά.

Ένιωσα τους κλυδωνισμούς πολύ έντονα, αλλά αυτό που με έσωσε ήταν ότι είχα δίπλα μου ανθρώπους που με στήριξαν πάρα πολύ. Οι κολλητές μου ήταν εκεί βράχοι, αλλιώς δεν τα έβγαζα πέρα. Με έχουν κάνει να κλάψω από τα γέλια περισσότερο από όσο κλάψει από στεναχώρια σε πολύ δύσκολες καταστάσεις. Βρέθηκα σε πολύ δύσκολη κατάσταση, γιατί η προσωπική μου ζωή ήταν πολύ κακή και ταυτόχρονα έχανα έναν πολύ δικό μου άνθρωπο, μια κολλητή μου φίλη το ίδιο χρονικό διάστημα και παράλληλα δούλευα και 12 ώρες…», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

ΠΗΓΗ: