Αυτό το κορμί θέλει θυσίες!

1
Αυτό-το-κορμί-θέλει-θυσίες!

Άλλοι στην καραντίνα παίρνουν κιλά από τα πολλά μαγειρέματα και τις βραδιές για ταινία στον καναπέ, και άλλοι του δίνουν και καταλαβαίνει σε γυμναστική και άθληση γενικότερα! 

Ο εν λόγω εικονιζόμενος άλλωστε, είναι λάτρης του ευ ζειν, προσέχει πολύ τη διατροφή του και προσέχει πάρα πολύ τη φυσική του κατάσταση.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Ράδιο Αρβύλα: Νέες απουσίες μετά τα κρούσματα covid στην εκπομπή – «Έχουμε αποδεκατιστεί»

Ο λόγος για τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, πρώην Survivor και μεγάλο νικητή του τελευταίου κύκλου του J2US μαζί με την Josephine, ο οποίος έχει απαθανατιστεί μέσα στην καραντίνα πολλές φορές να τρέχει σε κεντρικούς δρόμους των νοτίων προαστίων όπου ζει, να γυμνάζεται και γενικότερα να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να προσέχει τον εαυτό του.

Για τον γοητευτικό Νάσο Παπαργυρόπουλο άλλωστε, δεν είναι θυσία όλα αυτά που κάνει. Είναι τρόπος ζωής. Μάλιστα, εφευρίσκει διάφορους τρόπους για να μη βαριέται τα ίδια και τα ίδια, ειδικά τώρα που συνεχίζουμε να βρισκόμαστε σε lockdown λόγω κορονοϊού.

Προσφάτως λοιπόν άφησε για λίγο το jogging και είπε να απολαύσει μία ποδηλατάδα στη Βουλιαγμένη όπου και απόλαυσε τη βόλτα του, δείχνοντας να είναι σε πολύ καλή φόρμα.

Δείτε φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη εξόρμησή του με το ποδήλατο:

ΠΗΓΗ: