Αυτό είναι το τρωτό σημείο του κάθε άντρα του ζωδιακού, που πρέπει να γνωρίζεις

0
Αυτό-είναι-το-τρωτό-σημείο-του-κάθε-άντρα-του-ζωδιακού,-που-πρέπει-να-γνωρίζεις

Όπως χαριτολογώντας λένε αρκετές γυναίκες, ο άντρας μέχρι τα 18 μεγαλώνει. Παραμένει ένα μεγάλο παιδί, με τις καλά του και τα κουσούρια του! Ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός, ακόμα κι ο Τσαλίκης το έχει παραδεχτεί, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι, όπως όλοι οι άνθρωποι, δεν επιδέχεται βελτίωσης.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Survivor: Μαριαλένα – Σάκης: Ξεπλύθηκαν μαζί αγκαλιά, γιατί πίστευαν ότι οι κάμερες δεν καταγράφουν

Ακολούθα, παρακάτω τις συμβουλές μας, για να μάθεις πιο είναι το τρωτό του σημείο, που οφείλεις να εκμεταλλευτείς, αν θέλεις να βγάλεις στην επιφάνεια τα καλά του στοιχεία. Σε προειδοποιούμε όμως, με κάποιους ίσως τα καταφέρεις, με κάποιους άλλους όχι.

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το φλογερό ζώδιο είναι macho αρσενικό και σίγουρα εκνευρίζεται, όταν του λένε τι να κάνει. Αν θέλεις να του αλλάξεις μυαλά απλά ρίξ’ του το σαν ιδέα ή τσίγκλησε το φιλότιμό του. Αν μάλιστα μπορείς το κάνεις να φανεί σαν δική του ιδέα, ακόμα καλύτερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αντιπαθεί οποιαδήποτε μορφή αλλαγής, εκτός αν του υποσχεθείς ότι ό,τι του προτείνεις θα τον κάνει ακόμα πιο χαλαρό και ευτυχισμένο. Σαν… μεταφύτευση ένα κάτι. Πείσε τον ότι σε μεγαλύτερη και ωραιότερη… γλάστρα θα αναπτυχθεί περισσότερο.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

ΠΗΓΗ: