Αυτό είναι το εσωτερικό των νέων Dacia Sandero και Logan

0
2
Αυτό-είναι-το-εσωτερικό-των-νέων-dacia-sandero-και-logan

Στις αρχές του μήνα, η Dacia παρουσίασε τα νέα Sandero, Sandero Stepway και Logan, δίνοντας μερικές φωτογραφίες τους, ανακοινώνοντας παράλληλα ορισμένες πληροφορίες για αυτά. Ωστόσο, η ρουμάνικη εταιρία δεν έδωσε καμία φωτογραφία από το εσωτερικό των μοντέλων, το οποίο είναι ταυτόσημο και στα τρία.

Αργότερα μέσα στην ημέρα, η εταιρία θα δώσει στη δημοσιότητα τα αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων της μοντέλων, αλλά μόλις διέρρευσαν μερικές νέες φωτογραφίες του Logan, καθώς και του εσωτερικού του.

Αυτό, όπως προείπα θα είναι ίδιο και στα Sandero και Sandero Stepway, όπως επίσης θα είναι διαθέσιμο σε αυτό το αυτόματο κιβώτιο του Groupe Renault. Κοινός παρανομαστής των νέων μοντέλων της Dacia είναι η νέα πλατφόρμα τους. Αυτή είναι η CMF-B πλατφόρμα, η ίδια που φορά η πέμπτη γενιά του Clio, το νέο Captur, καθώς και το νέο Nissan Juke.

Στο εσωτερικό βλέπουμε τη μεγάλη -αιωρούμενη- οθόνη στο κέντρο του, με τον συνολικό σχεδιασμό να είναι εξέλιξη της τρέχουσας γενιάς του Sandero. Ακόμα, αντί για στρογγυλούς αεραγωγούς που υπάρχουν σήμερα, τα νέα μοντέλα διαθέτουν παραλληλόγραμμους αεραγωγούς με πιο γεωμετρικά σχήματα.

Μηχανικά, θα προσφέρονται με κινητήρες βενζίνης απόδοσης 75 και 100 ίππων, όπως και πετρελαίου απόδοσης 85 ίππων. Στο Sandero Stepway θα διατίθεται και ένας ήπιος υβριδικός 1.600άρης ατμοσφαιρικός κινητήρας απόδοσης 140 ίππων.

ΠΗΓΗ: