Αυτή είναι η επώνυμη Ελληνίδα που έχει παντρευτεί και δεν έχουμε δει ποτέ φωτό από τον γάμο

2
Αυτή-είναι-η-επώνυμη-Ελληνίδα-που-έχει-παντρευτεί-και-δεν-έχουμε-δει-ποτέ-φωτό-από-τον-γάμο

Παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα, η είδηση του γάμου της είδε λίγο αργότερα τα φώτα της δημοσιότητας όμως ποτέ δεν είδαμε ούτε ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο από εκείνη την τόσο ξεχωριστή μέρα για εκείνη. 

Από τότε έχουν περάσει επτά ολόκληρα χρόνια και η γνωστή ηθοποιός για πρώτη φορά μιλάει για αυτή την τόσο ξεχωριστή στιγμή της με τον σύζυγό της, για το νυφικό αλλά και για τους μόλις… δύο προσκεκλημένους που ήταν και οι κουμπάροι τους.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Ελένη Μενεγάκη: Επιστρέφει στο MEGA – Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση!

Ο λόγος για την όμορφη Κατερίνα Λέχου η οποία για πρώτη φορά μιλάει για την ημέρα του γάμου της με τον Μάνο Στρατάκη και αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες, όπως ότι το νυφικό της ήταν δημιουργία κορυφαίας σχεδιάστριας μόδας. Διαβάστε παρακάτω…

Πόσο καιρό είστε μαζί; Αλλάζει η σχέση με τον γάμο;

Δεκατέσσερα χρόνια, τα τελευταία επτά παντρεμένοι. Με τον γάμο αλλάζει η σχέση προς το καλύτερο, γίνεται πιο βαθιά και καλύ­τερη. Μια σχέση περνάει φάσεις, απόσταση, δυσκολίες, αλλά μου αρέσουν οι διακυμάν­σεις αλλιώς θα βαριόμουν. Μια σχέση δεν μετριέται στις χαρές αλλά στις λύπες. Είδα τον Μάνο πώς αντιδράει στην αρρώστια, στην κακοτυχία, στα απλά πράγματα της καθημερινότητας.

Δεν έχουμε δει ποτέ φωτογραφίες από τη γαμή­λια τελετή. Φόρεσες νυφικό;

Παντρευτήκαμε σε κλειστή τελετή στην Πάτμο εμείς οι τέσσερις: εγώ, ο Μάνος και ο Γιάννης Μπέζος και η Ναταλία Τσαλίκη που ήταν κουμπάροι. Βέβαια και έβαλα νυφικό. Ήταν της Σίλιας Κριθαριώτη. Ήθελα να βάλω και ένα τεράστιο βέλο και μου έλεγε ο Μάνος «μην τυχόν και το βάλεις και με τον αέρα κολλήσει πάνω στα αγκάθια και τρέχουμε να το μαζέψουμε». Ε, τελικά δεν το έβαλα!

Με τη συγκατοίκηση πώς τα πας;

Δύσκολα, δεδομένου ότι είμαι μοναχικός άνθρωπος. Και στο σπίτι μου δηλαδή είχα το δικό μου δωμάτιο, ήταν το άβατο. Σκέψου ότι με τον Μάνο συγκατοικήσαμε τρεις μήνες μετά τον γάμο. Σκεφτόμουν πώς να βάλω τα πράγματα του για να υπάρξει χώρος. Όταν όμως ήρθε, είχε χώρο και στο σπίτι και στην καρδιά μου.

Εκείνος πώς το πήρε;

Με κατανόηση. Είναι ήσυχος και αυτός και έχουμε βρει τις ισορρο­πίες μας. Ακόμα και να θέλω λίγη απομόνωση θα πάω στο dressing room. Πολλές φορές μου λέει «το σπίτι είναι μικρό, δεν μας χωράει». Μια χαρά μας χωράει. Οι αγαπημένοι χωράνε παντού.

Νιώθεις τυχερή που έχεις βρει έναν άνθρωπο να συμπορεύεσαι;

Δεν νιώθω τυχερή, το κέρδισα αυτό. Δεν θα ήμουν ποτέ με έναν άνθρωπο όπως ο Μάνος. Το κέρδισα, έκανα κόπο να τον βρουν τα μάτια μου. Παλαιότερα έκανα λάθος επιλογές.

Πηγή: DownTown

ΠΗΓΗ: