Αυτά τα δέκα πράγματα «τρελαίνουν» έναν Κριό

0
Αυτά-τα-δέκα-πράγματα-«τρελαίνουν»-έναν-Κριό

Ο Κριός είναι ένα ζώδιο που διακρίνεται για την εξαιρετική του οργάνωση σε θέματα δουλειάς, καριέρας, καθημερινότητας γενικά.

Όταν λοιπόν έρχεσαι εσύ και του κάνεις υποδείξεις ή του διαταράσσεις την καθημερινότητά του, τότε να ξέρεις εκείνος θα φύγει μακριά σου.

  1. Μην του λες τι θα κάνει όταν εκείνος κατέχει περισσότερο ένα γνωστικό αντικείμενο. Μην του υποδεικνύεις εν ολίγοις στη δουλειά του, πώς μπορεί να βελτιωθεί με τον δικό σου τρόπο.
  2. Μην του κάνεις σκηνές ζήλιας. Θα σε θεωρήσει δεδομένο-η και θα σταματήσει να σου μιλάει. Γενικά το δράμα τον κουράζει.
  3. Μην του λες ότι δεν ξέρεις τι θα κάνεις. Επειδή εκείνος προγραμματίζει τα πάντα, το να αντιμετωπίζεις το κάθε τι χαλαρά τον ενοχλεί.
  4. Μην του πεις ψέματα. Αν κάνεις αυτό το λάθος δε θα σε εμπιστευτεί ποτέ ξανά.
  5. Μην υπερβάλλεις για αυτά που νιώθεις. Μην του πεις εν ολίγοις ότι τον αγαπάς από τις πρώτες μέρες. Θα ξενερώσει πάρα πολύ γρήγορα και θα θέλει να βρει ευκαιρία να φύγει.
  6. Μην του μιλάς επιτακτικά. Απεχθάνεται το «τουπέ» και δε δέχεται καθόλου εντολές εκτός αν αυτές είναι προς το συμφέρον του. Γενικά εκείνος είναι ο ηγέτης.
  7. Μην του αλλάξεις το πρόγραμμα τελευταία στιγμή. Θα ενοχληθεί πάρα πολύ με αυτό και δε θα το δεχτεί πάνω από μία φορά.
  8. Μην του μιλάς δυνατά. Μπορεί να σε κατανοήσει προφανώς χωρίς φωνές και εντάσεις.
  9. Μην του κρύβεις πράγματα που είναι σημαντικά. Αν έχεις σχέση πες του το. Επειδή δε σε ρώτησε και δεν του το είπες δε σημαίνει ότι είσαι ειλικρινής και όλα καλά.
  10. Άκουσε τον και άσε τον να ολοκληρώσει αυτό που λέει. Αν κάνεις το λάθος και τον διακόψεις, μία-δύο φορές, να ξέρεις θα αποχωρήσει από τη συζήτηση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

ΠΗΓΗ: