Αυτά είναι τα 3 ζωδια που θα πληγώσουν τον Κριό

0
Αυτά-είναι-τα-3-ζωδια-που-θα-πληγώσουν-τον-Κριό

Θα του ραγίσουν την καρδιά…

Μπορεί ο Κριός να περνιέται για ένα ζώδιο δυναμικό, τολμηρό και θαρραλέο, ωστόσο “κρύβει” αρκετές ευαισθησίες, που δεν τις αποκαλύπτει για να μην φανεί αδύναμος και να μην πέσει θύμα εκμετάλλευσης.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Άγγελος Λάτσιος: Στην παραλία αγκαλιά με το κορίτσι του! Θα ξετρελαθείς με τις φωτό

Δεν θέλει και πολύ λοιπόν για να πληγωθεί, αν μπλέξει με μια από τις παρακάτω γυναίκες του ζωδιακού. Ο πόνος θα είναι μεγάλος και οι συνέπειες σοβαρές. Εκείνος αν αγαπήσει, αγαπά με όλη του την καρδιά και δίνει τα πάντα.

Συμπεριφέρεται σαν μικρό παιδί για όσο καιρό είναι ερωτευμένος. Πάμε να δούμε ποιες είναι οι γυναίκες που θα ραγίσουν την καρδιά ενός Κριού.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Όταν μια γυναίκα Δίδυμος μπλέξει με έναν άντρα Κριό, τότε η «ένωση» αυτή μπορεί να είναι εκρηκτική, αλλά για… λίγο. Όσο γρήγορα μπορεί να ερωτευτούν, άλλο τόσο γρήγορα θα «βγάλουν μαχαίρια» και θα γίνουν από δυο χωριά χωριάτες.

Ανάμεσά τους δεν μπορεί να υπάρξει η απόλυτη ειλικρίνεια. Η Διδυμίνα λέει διάφορα ψεματάκια για να ξεφεύγει από διάφορες καταστάσεις ή επειδή είναι και λίγο στο αίμα της, ενώ ο Κριός είναι… πιο ειλικρινής πεθαίνεις και δεν αντέχει κανενός είδους εξαπάτηση.

Ο ένας είναι ευθύς και δείχνει όλα του τα συναισθήματα και η άλλη πολλές φορές δεν ξέρει τι θέλει, αλλάζει γνώμη και δεν είναι άτομο εμπιστοσύνης. Ο Κριός δεν μπορεί να βασιστεί…

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

ΠΗΓΗ: