Από τον Αστέρα Τρίπολης στη Μίλαν ο 17χρονος Φώτης Ψεύτης!

0
11
Από-τον-Αστέρα-Τρίπολης-στη-Μίλαν-ο-17χρονος-Φώτης-Ψεύτης!

Μετά τους Γιώργο Αντζουλά στην Φιορεντίνα και Νίκο Μιχελή στη Μίλαν, άλλο ένα παιδί από τις Ακαδημίες του Αστέρα ετοιμάζεται να ζήσει το όνειρο του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο 17χρονος τερματοφύλακας Φώτης Ψεύτης, αναμένεται τις επόμενες μέρες (σ.σ. ενδέχεται μέσα στο Σαββατοκύριακο) να ταξιδέψει για το Μιλάνο και να υπογράψει στη Μίλαν (σ.σ. δανεισμός με οψιόν αγοράς)!

Ο εν λόγω τερματοφύλακας πριν από έναν χρόνο μετακινήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα στον Αστέρα, εκεί δούλεψε αρχικά στην ομάδα Νέων με τον προπονητή τερματοφυλάκων των ακαδημιών Γιώργο Λαρεντζάκη, όπου και ανέβηκε επίπεδο. Πολύ γρήγορα ο Χρήστος Τσελιόπουλος τον (προπονητής τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας) τον έπαιρνε στην πρώτη ομάδα. 

Το όνομά του έγινε πιο γνωστό, στο φιλικό του περασμένου Απριλίου με τον Λεβαδειακό όταν αντικατέστησε στο 83′ τον Τσιφτσή

Ο Αστέρας, προχωράει σε ακόμη ένα μεγάλο deal, με έναν κολοσσό του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού χάρτη, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά πως έχει ξεφύγει από τα σύνορα της Τρίπολης και της Πελοποννήσου!

ΠΗΓΗ: