Απίστευτο: 10χρονο έκλεψε το αυτοκίνητο του μπαμπά του για να πάει να πάρει… Cheerios

0
Απίστευτο:-10χρονο-έκλεψε-το-αυτοκίνητο-του-μπαμπά-του-για-να-πάει-να-πάρει…-cheerios

Έναν 10χρονο οδηγό που ήθελε να πάει στο σούπερ μάρκετ και να αγοράσει Cheerios «τσάκωσαν» αστυνομικοί στη Μινεσότα των ΗΠΑ. Ο πιτσιρικάς εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι οι γονείς του είχαν πέσει για ύπνο και ξεκίνησε να πάει να κάνει τις αγορές του. 

Σύμφωνα με το ABC News, όταν μάλιστα οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι πίσω από το τιμόνι του μίνι βαν που έβλεπαν καθόταν ένα 10χρονο αγοράκι και προσπάθησαν να το πλησιάσουν, ο πιτσιρικάς δεν «μάσησε» και αύξησε ταχύτητα. Προσπέρασε και ένα στοπ….

Μετά από μια σύντομη και προσεκτική καταδίωξη, όπως αναφέρει δημοσίευμα της New York Post, οι αστυνομικοί κατάφεραν να σταματήσουν το μίνι βαν. Το 10χρονο αγοράκι τους είπε ότι ο μπαμπάς του είχε ζητήσει να πάρει δημητριακά καθώς ήθελε να πηγαίνει φαγωμένος στο σχολείο. Η ιστορία του μικρού φάνηκε περίεργη στους αστυνομικούς και εκείνοι τον ρώτησαν αν ο μπαμπάς του ήταν μεθυσμένος.

Οι αστυνομικοί συνόδευσαν το 10χρονο αγοράκι σπίτι του και όπως διαπίστωσαν οι γονείς του ήταν νηφάλιοι. Ο μικρός ήταν απλά σκανδαλιάρης…

Με πληροφορίες από New York Post και ABC News

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις