Ανδρέας Μικρούτσικος : «Είναι ένα πράγμα που με πονάει, θα με πονάει και θα με τυραννάει»

1
Ανδρέας-Μικρούτσικος-:-«Είναι-ένα-πράγμα-που-με-πονάει,-θα-με-πονάει-και-θα-με-τυραννάει»

Αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Μίλησε για τη συμμετοχή του στα γεγονότα του Πολυτεχνείου, όπου βρισκόταν μαζί με την πρώτη σύζυγό του, Μαρία Δημητριάδη και τον αδερφό του, Θάνο Μικρούτσικο.

«Είναι ένα πράγμα που με πονάει, θα με πονάει και θα με τυραννάει»

Μίλησε ακόμα, για τα πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε στο παρελθόν λόγω λάθος επαγγελματικών επιλογών, αλλά και για τις γυναίκες της ζωής του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ο γνωστός παρουσιαστής σχολίασε τη συνέντευξη, ενώ εξέφρασε και τον πόνο του για την απώλεια του αδερφού του. Αναφέρθηκε επίσης στην επιστροφή του στην τηλεόραση με τη συμμετοχή του στο «Big Brother».

«Είναι ένα πράγμα που με πονάει, θα με πονάει και θα με τυραννάει μέχρι το τέλος της ζωής μου. Βλέπω συνέχεια με το που μπαίνω στο ίντερνετ φωτογραφίες του Θάνου μπροστά μου και δεν αντέχω, είναι κάθε μέρα μια μαχαιριά. Είναι ένα πράγμα εσωτερικό που δεν μπορώ να το ομολογώ και να το συζητώ. Δεν μπορώ να σκεφτώ, δεν μπορώ να μιλήσω, δεν μπορώ το οτιδήποτε. Μερικά πράγματα είναι ασυμφιλίωτα. Έχω χάσει τους γονείς μου. Εκεί συμφιλιώθηκα γιατί βοηθάει η ίδια η ζωή, ηλικιακά μεγάλωναν, από εκεί που με προστάτευαν τους προστάτευα. Με τον Θάνο ριζώναμε όλο και πιο πολύ και τώρα έρχεται η ζωή να σου πει αυτό ξεριζώνεται. Δεν ξεριζώνεται γιατί αν ξεριζωθεί παίρνει κι εμένα.», εξομολογήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Δεν είναι τυχαίο ότι μετά από μερικές μέρες βρέθηκα κλινικά νεκρός στο Ιπποκράτειο. Δεν είναι καθόλου τυχαίο, δεν είναι ότι έπαθα μια ίωση. Είχα αφήσει τον εαυτό μου, αυτό είναι γεγονός, αλλά όλο αυτό το πένθος βαρύτατα όπως το πήρα ήταν μια πέτρα που δεν μπορούσα να την σηκώσω.»!

Γράψτε το σχόλιό σας

ΠΗΓΗ: