Ανατριχιάζει η Μαρία Κίτσου: «Δεν υπάρχει ευγενέστερη πράξη από το να σώσεις σπάζοντας τη σιωπή σου»

0
Ανατριχιάζει-η-Μαρία-Κίτσου:-«Δεν-υπάρχει-ευγενέστερη-πράξη-από-το-να-σώσεις-σπάζοντας-τη-σιωπή-σου»

«Όταν η τέχνη εκπληρώνει την αποστολή της και συναντά τη ζωή..», είναι τα πρώτα λόγια της Μαρίας Κίτσου στην ανάρτησή της στο Instagram.

Συγκεκριμένα η τηλεοπτική Λενιώ πόσταρε ένα απόσπασμα από τη σειρά Άγριες Μέλισσες, το σημείο εκείνο που εξομολογείται στον αγαπημένο της πόσο δύσκολο της είναι να μιλήσει για τον βιασμό της από τον Βόσκαρη.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: GNTM: Αγνώριστη η Παρασκευή μετά το τέλος του ριάλιτι! Δες πώς την «πετύχαμε» στο κέντρο

Εύστοχα η ηθοποιός με αφορμή τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε, πέρασε το δικό της μήνυμα.

«Κανείς δε λέει ή δε θα έπρεπε να λέει οτι το να μιλήσεις είναι εύκολο..στην πραγματικότητα είναι δύσκολο ,πολύ δύσκολο..

Όταν όμως βρεις το κουράγιο και κοιτάξεις το φόβο κατάματα, ο φόβος θα σηκωθεί και θα φύγει..Και τότε θα πάρει το μαύρο πέπλο του από τα μάτια σου και θα δεις οτι δεν είσαι μόνη σου..Και τότε θα νιώσεις πιο δυνατή και ίσως γενναία.

Στην πραγματικότητα θα είσαι πολύ και από τα δύο. Δεν υπάρχει ευγενέστερη πράξη από το να μπορέσεις να σώσεις σπάζοντας τη σιωπή σου έστω και μία ανθρώπινη ψυχή. Και τότε θα αρχίσει η γιατρειά ,η επούλωση ,τότε θα ξορκίσεις το δαίμονα και τότε θα αρχίσεις να νιώθεις πραγματικά ελεύθερη.


Κανείς δε λέει ότι είναι εύκολο..είναι όμως ο μόνος τρόπος να πάρεις πίσω αυτό που σου έκλεψαν ή έστω να σπάσεις τον κύκλο του κακού. Κι αυτό είναι Θείο..», έγραψε η ίδια!

ΠΗΓΗ: