Ανανέωσε με ΟΦΗ ο Στάικος

0
1
Ανανέωσε-με-ΟΦΗ-ο-Στάικος

Τη φανέλα του ΟΦΗ θα φοράει τουλάχιστον μέχρι το 2023 ο Πασχάλης Στάικος, με τη διοίκηση των Κρητικών να ανακοινώνει την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας της με τον 24χρονο μέσο για δύο επιπλέον χρόνια.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Πασχάλη Στάικο, μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Προερχόμενος από μια γεμάτη αγωνιστική σεζόν με 30 συνολικά συμμετοχές στις εγχώριες διοργανώσεις και συμμετέχοντας ενεργά στην επίτευξη του στόχου της επιστροφής του ΟΦΗ σε ευρωπαϊκή διοργάνωση έπειτα από 20 χρόνια, ο 24χρονος μέσος συμφώνησε και θα φορά τη φανέλα του ΟΦΗ για τρία επιπλέον χρόνια, επεκτείνοντας έτσι κατά δύο έτη τη διάρκεια του συμβολαίου που υπέγραψε πέρυσι (έληγε το καλοκαίρι του 2021).

Λίγο μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Πασχάλης Στάικος σχολίασε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925: “Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, ανανεώνοντας το συμβόλαιό μου. Είμαι πολύ χαρούμενος και νιώθω ιδιαίτερη τιμή που θα φοράω τη φανέλα του ΟΦΗ ως το 2023 και θα προσπαθήσω μέσα στο γήπεδο να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό με γνώμονα τη φιλοσοφία και τη νοοτροπία της ομάδας”».

ΠΗΓΗ: