Ανέστης Βλάχος: Η ανακοίνωση της οικογένειάς του για την υγεία του, μία μέρα μετά τη νοσηλεία του

  0
  Ανέστης-Βλάχος:-Η-ανακοίνωση-της-οικογένειάς-του-για-την-υγεία-του,-μία-μέρα-μετά-τη-νοσηλεία-του

  Με νέα ανάρτησή της η οικογένεια του Ανέστη Βλάχου στα social media, μας ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του.

  Να θυμίσουμε πως ο αγαπημένος “κακός” του ελληνικού κινηματογράφου εισήχθη χθες στον Ευαγγελισμό και σήμερα (28/7) ο εγγονός του, Ανέστης Βλάχος Jr, μίλησε στο gossip-tv.gr για την κατάσταση της υγείας του παππού του.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Πέτρος Φιλιππίδης: Με χειροπέδες και σκυμμένο κεφάλι οδηγείται στις φυλακές Τρίπολης (Photos)

  «Συνεπεία μιας αδιαθεσίας, ο παππούς μου εισήχθη εχθές στον Ευαγγελισμό, όπου και νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική. Δεν έχουμε ακόμα μία αποκρυσταλλωμένη εικόνα της υγείας του διότι περιμένουμε να περάσουν οι γιατροί για να μας ενημερώσουν. Είναι καλύτερα πάντως και ζήτησε και να φάει», δήλωσε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr ο Ανέστης Βλάχος.

  Η οικογένεια λοιπόν προέβη σε μια νέα ανάρτηση στην οποία αναφέρει τα εξής:

  «O πατέρας και παππούς μας, Ανέστης Βλάχος, εισήχθη εχθές, 27 Ιουλίου 2021, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», κατόπιν σοβαρής εξασθένησης του οργανισμού του, εξαιτίας των πολλαπλών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια.

  Οι γιατροί του Ευαγγελισμού, από την πρώτη στιγμή, κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια, παρά το γεγονός πως το σύστημα υγείας είναι εξαιρετικά επιβαρυμένο λόγω της πανδημίας και της έξαρσής της αυτό το διάστημα και με την φροντίδα τους, ο Ανέστης Βλάχος, ανέλπιστα γρήγορα ανέκτησε τις δυνάμεις του.

  Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, του έγινε μοριακό τέστ ανίχνευσης του κορονοϊού κατά την προσέλευση του στο νοσοκομείο, το αποτέλεσμα του οποίου ήταν αρνητικό.

  Οι γιατροί, έκριναν πως πρέπει να γίνει εισαγωγή του στην παθολογική κλινική, για παρακολούθηση της κατάστασης της υγείας του και για την εξασφάλιση της όσο το δυνατόν γρηγορότερης ανάκαμψης του οργανισμού του.

  Θέλουμε εκ βάθους καρδίας να ευχαριστήσουμε το προσωπικό και την διοίκηση, αλλά και τον εφημέριο του νοσοκομείου, π. Σιλουανό Καλαντζή που από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στο πλευρό μας, όπως επίσης και όλο τον κόσμο, που με διαφόρους τρόπους, εκφράζει καθόλα συγκινητικά την αγάπη του στο πρόσωπό του και συμπαραστέκεται προσευχητικά στην δοκιμασία του. Η αγάπη αυτή του κόσμου, του έδινε πάντοτε ζωή και θα συνεχίσει να του δίνει, όσο αυτή προσφέρεται τόσο μαζικά, τόσο ευγενικά και τόσο απλόχερα.

  Με εκτίμηση,

  Η οικογένεια.».

  Δείτε την ανάρτηση:

  ΠΗΓΗ: