Ακόμα και μέσα από τη ΝΔ καλούν την Μενδώνη να παραιτηθεί: «Είναι ευθύνη της η επιλογή», είπε η Βόζεμπεργκ

3
Ακόμα-και-μέσα-από-τη-ΝΔ-καλούν-την-Μενδώνη-να-παραιτηθεί:-«Είναι-ευθύνη-της-η-επιλογή»,-είπε-η-Βόζεμπεργκ

Διαστάσεις ακόμα και μέσα στη ΝΔ παίρνει το θέμα με το αίτημα παραίτησης της Λίνας Μενδώνη λόγω της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη.

Η Ελίζα Βόζεμπεργκ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6», τόνισε πως η Υπουργός Πολιτισμού θα πρέπει να παραιτηθεί από την θέση της, καθώς έχει αντικειμενική πολιτική ευθύνη.

Βέβαια, όπως είπε δεν της ρίχνει ευθύνες πως ήξερε για την δράση του ή προσπάθησε να την συγκαλύψει, αλλά πρέπει να διευκολύνει τον πρωθυπουργό, διότι είναι ευθύνη της υπουργού η επιλογή των προσώπων, είτε ξεγελάστηκε, είτε εξαπατήθηκε όπως είπε.

Δεν είναι ευθύνη του πρωθυπουργού, αλλά του εκάστοτε υπουργού η επιλογή προσώπων, τόνισε η ευρωβουλευτής, προσθέτοντας ότι ο Πολιτισμός είναι η βιτρίνα της χώρας.

«Ένας Κυριάκος Μητσοτάκης που αν μη τι άλλο κανένας δεν μπορεί να μην παραδεχθεί ότι είναι ένας άριστος οικογενειάρχης και πατέρας και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να δεχθεί ότι υπάρχει κάποιος στην κυβερνητική δομή να κάνει αυτά τα αίσχη, δεν υπάρχει περίπτωση να γνώριζε, ούτε να φανταστεί κάτι τέτοιο», είπε η Ελίζα Βόζεμπεργκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Τρομακτικές μαρτυρίες των γειτόνων του Λιγνάδη: «Επιχείρησε να κόψει τον δρόμο στην κόρη μου» (vid)
  • Οι κόρες του Malcolm X ζητούν να ανοίξει ξανά ο φάκελος της δολοφονίας του
  • Ο Μπαμπινιώτης απάντησε για τις σχέσεις του με Λιγνάδη: «Καμία καταγγελία για το Αρσάκειο» (pic)
  • Πάμε για παράταση lockdown, με άνοιγμα λιανεμπορίου

ΠΗΓΗ: