ΑΕΛ: «Συγγνώμη από όλους, τα προβλήματα ήταν πολλά» δήλωσε ο Φέστα μετά τον υποβιβασμό

1
ΑΕΛ:-«Συγγνώμη-από-όλους,-τα-προβλήματα-ήταν-πολλά»-δήλωσε-ο-Φέστα-μετά-τον-υποβιβασμό

Ο Τζιανλούκα Φέστα απολογήθηκε στον κόσμο της ΑΕΛ για τον υποβιβασμό της ομάδας, μετά την καταδικαστική ήττα των «βυσσινί» από τον Βόλο.

Υποβιβάστηκε στη Superleague 2. Η ΑΕΛ αποχαιρέτησε τα μεγάλα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά την ήττα από τον Βόλο και ο Τζιανλούκα Φέστα -μιλώντας στη NOVA- ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας.

«Δεν νιώθω καθόλου καλά. Ζητάω συγγνώμη από όλους τους φιλάθλους της ΑΕΛ. Προσπαθήσαμε πολύ, αλλά στα δύο τελευταία παιχνίδια δεν είχαμε καλή απόδοση.

Click4more: Superleague: Κλάματα για την ΑΕΛ, πανηγυρισμοί στον ΟΦΗ

Το πρόβλημα ήταν πως χάσαμε πολύ ενέργεια στα προηγούμενα παιχνίδια, ξεπεράσαμε τα όριά μας. Παλέψαμε σκληρά. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, από ένα σημείο και μετά ήταν θέμα ποιότητας.

Όταν υποβιβάζεσαι το πρόβλημα δεν είναι ένα. Είναι πολλά. Είναι δύσκολο τώρα να πούμε τι πήγε λάθος, δεν είναι σωστό να πούμε τώρα τι έφταιξε. Θέλαμε πολύ να παραμείνουμε στην κατηγορία. Πίστευα σε αυτό κάναμε μεγάλες νίκες, όμως δεν κερδίσαμε παιχνίδια κλειδιά ίσως από πνευματική προσπάθεια ή από κάτι άλλο» ανέφερε ο Τζιανλούκα Φέστα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις