Αδημοσίευτο βίντεο με Πριγκίπισσα Νταϊάνα και Βασίλισσα Ελισάβετ να μιλάει γαλλικά

0
Αδημοσίευτο-βίντεο-με-Πριγκίπισσα-Νταϊάνα-και-Βασίλισσα-Ελισάβετ-να-μιλάει-γαλλικά

Η Βασίλισσα Ελισάβετ και η Πριγκίπισσα Νταϊάνα πρωταγωνιστούν σε ένα βίντεο που βλέπει για πρώτη φορά το «φως» της δημοσιότητας και έχει γίνει ήδη viral.

Οι εικόνες έχουν «τραβηχτεί» το 1991 και δείχνει την Βασίλισσα Ελισάβετ και την Πριγκίπισσα Νταϊάνα να συνομιλούν με φιλική διάθεση με παγκόσμιους ηγέτες, σε δεξίωση στο περιθώριο της 17ης Συνόδου G7.

Στα πλάνα φαίνεται και η Μάργκαρετ Θάτσερ, ενώ η «Λίλιμπετ» ακούγεται να μιλάει γαλλικά και η Νταϊάνα δείχνει ευδιάθετη και γελά ενώ συνομιλεί με την Μπάρμπαρα Μπους, την σύζυγο του τότε Προέδρου των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου.

Δείτε το αδημοσίευτο βίντεο

Remarkable footage of a drinks reception held during the G7 summit in London in July 1991.

It features among others Margaret Thatcher, François Mitterrand, Princess Diana, and even the Queen speaking French. h/t @BenABrittain pic.twitter.com/2GWcVZlqJ5

— Ian Fraser (@Ian_Fraser) July 23, 2021

Σημειώνεται, πάντως, εδώ πως έχοντας συναντήσει αμέτρητους ηγέτες και ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, η Βασίλισσα Ελισάβετ μιλά άπταιστα γαλλικά κι αυτό οφείλεται σε… ιδιαίτερα μαθήματα που είχε κάνει σύμφωνα με την βρετανική Epxress.

Το 1964, μάλιστα, μίλησε «νεράκι» στα γαλλικά για δέκα ολόκληρα λεπτά, παρόλο που είχε σαν βοήθεια της κάρτες για την ομιλία της.

Δείτε το βίντεο

Ομιλία στα γαλλικά -και στα αγγλικά- είχε επίσης απευθύνει και στο Ελιζέ, που είναι η επίσημη κατοικία του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας, κατά την επίσκεψή της το 2014.

Δείτε το βίντεο

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις