Ήλιος: Δέσποινα Τσούτσα: «Η Εύα θα κινδυνεύσει από τον Μάρκο»

4
Ήλιος:-Δέσποινα-Τσούτσα:-«Η-Εύα-θα-κινδυνεύσει-από-τον-Μάρκο»

Ήλιος: Η Δέσποινα Τσούτσα σε συνέντευξη που παραχώρησε έδωσε δυνατό spoiler για την σειρά!

Ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις σας για την ηρωίδα όταν πρωτοδιαβάσατε το σενάριο;

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Survivor: Η Μαριαλένα σοκάρεται όταν βλέπει τον πρώην της ανάμεσα στους νέους παίκτες!

«Κατάλαβα ότι η Εύα έχει πολύ ενδιαφέ­ρον σαν ρόλος. Είναι μια κοπέλα με πολλά συναισθή­ματα και διακυμάνσεις στη συμπεριφορά της. Αυτό μου κίνησε το ενδιαφέρον για να δουλέψω αρκετά στοιχεία του χαρακτήρα της».

Τώρα που έχετεγνωριστεί καλύτερα,, πείτε μας για εκείνη.

«Στην αρχή, διαβάζοντας τα πρώτα επεισόδια, δεν μπορούσα να καταλά­βω αν όλα αυτά τα έκανε από κακία ή επειδή ήταν πληγωμένη και αυτή ήταν η άμυνα της. Τώρα που τη γνώρισα, κατάλαβα ότι η Εύα είναι ένα κορίτσι με αρκετέ5 ανησυχίες για το μέλλον της και για την οικογένεια της. Μπορεί να μη βρίσκει τον σωστό τρόπο να τα εκφράσει, αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι είναι κακιά».

Ο χαρακτήρας που βγάζει προς τα έξω δείχνει πως λειτουργεί παρορ­μητικά.

«Είχε μάθει σε μια συγκεκριμένη ζωή και σε μια καθημερινότητα. Όλα τα γεγονότα που συνέβησαν στη ζωή της, τη βρήκαν απροετοίμαστη και αυτό την έκανε να λειτουργήσει με τον συγκεκριμένο τρόπο, Ο αδελφός της, αν και είναι δίδυμοι, είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιδί. Είναι αρκετό πιο ευαίσθητο5 από εκείνη και αντιδρά με διαφορετικό τρόπο».

Ο Φίλιππος, μετά τον χωρισμό του με τη Λήδα, γυρίζει στο σπίτι για λίγο. Η Εύα τον έχει συγχω­ρήσει;

«Η Εύα αγαπάει τον πατέρα της και χαίρεται όταν τον έχει κοντά της. Σίγουρα εξακολουθεί να είναι θυμωμένη και επιφυλακτική γιατί δεν ξέρει πόσο θα διαρκέσει όλο αυτό».

Η Εύα στάθηκε στη μητέρα της και την παρότρυνε να συνεχίσει τη ζωή της. Θέλει κατά βάθος οι γονείς της να είναι ξανά μαζί;

«Η Εύα έχει πλέον συνηθίσει στην ιδέα πως οι γονείς της δεν είναι μαζί και ίσως προτιμά μια κατάσταση που της προκαλεί λιγότερο πόνο. Στάθηκε στη μαμά της επειδή την αγαπάει και την έβλεπε πληγωμένη και αδικημένη. Κατά βάθος, όπως όλα τα παιδιά, θα ήθελε οι γονείς τους να είναι μαζί αλλά αγαπημένοι».

Με τη γιαγιά τπ5 την Αλεξάνδρα δείχνουν να μοιάζουν πολύ στον χαρακτήρα και στο γεγονός ότι και οι δύο διεκδικούν αυτό που θέλουν.

«Όλα τα παιδιά έχουν μια αγαπημένη γιαγιά. Για την Εύα είναι η Αλεξάνδρα, η οποία, εφόσον δεν κατάφερε να κάνει τον γιο της να της μοιάσει, θέλει να κάνει την εγγονή της. Έχουν αρκετά κοινά στοιχεία όταν χαρακτήρα τους και αυτό τις κάνει να έρχονται πιο κοντά. Η Αλεξάνδρα καταλαβαίνει την Εύα και η Εύα την Αλεξάνδρα».

Συνεργάζονται συχνά, ειδικά στο θέμα Φίλιππου – Λήδας.

«Είναι κάτι που αφορά τη ζωή τους και, λόγω του χαρακτήρα τους θέλουν να οδηγήσουν τα πράγματα εκεί όπου θέλουν εκείνες».

Τον Πέτρο θα τον αποδεχτεί ως αδελφό;

«Θέλει χρόνο για να δημιουργηθούν οι ανθρώπινες σχέσεις, πολύ περισσότερο κάτι που είναι τόσο ανατρεπτικό και επώδυνο για τη ζωή της Εύας».

Ήθελε με πάθος τον Ντίνο. Τον ξεπέρασε; Βλέπουμε να κάνει σχέση με έναν πολύ μεγαλύτερο της άντρα, τον Μάρκο.

«Η Εύα είναι μπερδεμένη συναισθηματικό και όλα αυτό που συμβαίνουν στη ζωή της την οδηγούν να φέρεται με έναν περίεργο τρόπο και στις προσωπικές της σχέσεις. Όλη αυτή η απόρριψη από την πλευρά του Ντίνου την οδήγησε στον Μάρκο».

Τι τη γοητεύει σε εκείνον;

«Είναι ένας μεγαλύτερος άντρας, έμπειρος και ξέρει πώς να διαχειρίζεται τα συναισθήματα της. Η Εύα είναι κολακευμένη από την τρυφερή συμπεριφορά που έχει απέναντι της ο Μάρκος».

Ο Μάρκος τη χρησιμοποιεί για τους σκοπούς του. θα αργήσει να το καταλάβει;

«Αυτό δεν το νιώθει η Εύα γιατί είναι ερωτευμένη και δεν αφήνει τον εαυτό της να σκεφτεί αρνητικά για εκείνον. Αλλά όντως δεν είναι ξεκάθαρο στη σχέση του μαζί της γιατί θέλει να τη χρησιμοποιήσει και να ικανοποιήσει τα δόλια σχέδιο του».

Τον γνωρίζει στην Αλεξάνδρα κι εκείνη τον προσλαμβάνει, θα τον εμπιστευτεί τυφλά; «Ο Μάρκος θέλει να μπει με κάποιον τρόπο στη ζωή όλων. Αυτός ήταν ο στόχος του εξαρχής. Για ό,τι κάνει, υπάρχει λόγος και απώτερος σκοπός».

Θα κινδυνεύσει η ζωή της Εύας από τον Μάρκο;

«Οι κινήσει του μέχρι τώρα δείχνουν πως πρόκειται για έναν επικίνδυνο άνθρωπο».

Η Εύα είναι ερωτευμένη μαζί του;

«Η Εύα είναι ενθουσιασμένη και αναστατωμένη από αυτή τη σχέση», σύμφωνα με το περιοδικό Tv 24.

ΠΗΓΗ: