«Έφυγε» από τη ζωή η Μαρία Τσάκος

  1
  «Έφυγε»-από-τη-ζωή-η-Μαρία-Τσάκος

  «Έφυγε» από την ζωή, σε ηλικία 49 ετών, η Μαρία Τσάκος, γόνος της γνωστής ναυτιλιακής οικογένειας, με καταγωγή από τη Χίο.

  Ήταν κόρη του Ηλία Τσάκου και ανιψιά του καπετάν Παναγιώτη Τσάκου, ενώ είχε παντρευτεί τον καπετάνιο του εμπορικού ναυτικού Μιχάλη Κουιμάνη.

  H Μαρία, συνιδρύτρια ενός από τα πιο επιτυχημένα διαδικτυακά ραδιόφωνα της Ελλάδας (του Amagi Radio), έφυγε από τη ζωή τη Μεγάλη Πέμπτη, έπειτα από σύντομη μάχη με τον καρκίνο.

  Σπούδασε νομικά και ασχολήθηκε στην οικογενειακή επιχείρηση, ενώ είχε αναπτύξει και πολιτική δράση και ήταν υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές του 2012 με τη Δράση και το 2015 με το Ποτάμι. 

  Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο facebook, ο Κυριάκος Αθανασιάδης, με τον οποίο είχαν ιδρύσει από κοινού το ραδιοφωνικό σταθμό “Amagi”.

  <3 ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΚΟΣ Η Μαρία δεν ήταν του κόσμου τούτου. Ήταν κάτι πέρα και πάνω από αυτόν. Μια ξεχωριστή κατηγορία από μόνη...

  Δημοσιεύτηκε από Kyriakos Athanasiadis στις Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021

  Τα συλλυπητήρια του για την απώλεια της Μαρίας Τσάκος εκφράζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτηση στο διαδίκτυο.

  «Η Μαρία Τσάκος ήταν ένας φωτεινός και ζεστός άνθρωπος. Είχα τη χαρά να τη γνωρίζω και η είδηση της απώλειάς της με στεναχώρησε βαθύτατα. Λέμε αντίο σε έναν υπέροχο άνθρωπο και σε μία πραγματικά φιλελεύθερη και προοδευτική φωνή. Ειλικρινή συλλυπητήρια στους αγαπημένους της», αναφέρει ο πρωθυπουργός.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Πέθανε ο άνθρωπος με το διασημότερο και πιο viral γέλιο του κόσμου (vid)
  • Στη γυναικεία πτέρυγα ο Φουρθιώτης, αρνείται να φάει γιατί κάνει ειδική διατροφή
  • Χαμός με την κλειστή μουσική στην εστίαση: «Με ακουστικά επιτρέπεται; Απαγορεύονται τα ringtones;» (vid)
  • Έκοψε το μόριό του και σε κατάσταση αμόκ βούτηξε από το παράθυρο στο κενό

  ΠΗΓΗ: